Iskät vetävät hyvin

Arvostelussa Duran Duranin levy All You Need Is Now.

Tutustumiseni Duran Duraniin tapahtui tämän joulukuussa 2010 ilmestyneen All You Need Is Now -levyn muodossa. Levy on piristävä sekoitus bilemusaa ja rauhallisia jousisoittimin maustettuja kappaleita.

Biisin vaihtumista on välillä vaikea huomata ja levy sulautuu yhdeksi kokonaisuudeksi. Joidenkin biisien aikana alkaa laulattaa, vaikka sanoja en osaa. Tämä on minun kohdallani yleensä merkki hyvästä biisistä. Samaa merkitsee myös levyn tanssittavimpien biisien aikana ilmaantuva jalan vipatus. Rauhallisemmat biisit onnistuvat yhdessä tehtävässä loistavasti: ne nimittäin rauhoittavat herkästi stressaavaa mieltäni.

Tuomio: pitänee tutustua muuhunkin Duran Duranin tuotantoon. Jos vaikka vanhemmillakin levyillä olisi vastaavanlainen vaikutus.
Varsinkin ensimmäiseen levyyn, Duran Duraniin vuodelta 1981, aion tutustua tarkemmin. Ihan jo siksi, että se on ilmestynyt kymmenen vuotta ennen syntymääni.

Duran Duran:
All You Need Is Now.
Allido Records 2011. Neljä tähteä.

Iida Salo

Kommentoi Facebookissa

Avatar
  • 2.5.2011

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.