Hiljaa, Karjala Kuiskaa

Tarina ladosta.

KUVA Tämä on kuva paikasta, jossa aikanaan oli heinälato. Latoon liittyy useampi tarina neitsyyden menettämisestä ja pahasta hengestä nuoren naisen salaperäiseen katoamiseen. Eräs nainen kirjoitti minulle kirjeessään, että ”nimiä mainitsematta, tuossa ladossa minä menetin neitsyyteni ja tyttäreni, yksi tämän maan tämänhetkisistä kansanedustajista, sai alkunsa.”

Kuva tulkitsee näitä tarinoita, viitaten niihin höllästi mutta antaen katsojalle tilaa nähdä ja muodostaa oma tarinansa.

Annuska Dal Mason valokuvia 4.–26.11. Joensuun taidekeskus Ahjossa, ti–pe 12–18, la–su 12–15. Näyttely on prologi Hiljaa, Karjala Kuiskaa -projektille, joka tulee kattamaan laajemman otoksen Pohjois-Karjalan tarinoista, seuraava näyttely on keväällä 2010 Lappeenrannassa. Kuvat ovat esillä installaationa joka kuvien, tekstin ja äänen avulla johdattaa katsojan metsään, tarinoiden keskelle.

Annuska Dal Maso

Kommentoi Facebookissa

Avatar
  • 17.11.2009

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.