Elektropopkuningatar

Arvostelussa Marina And The Diamondsin levy The Family Jewels.

Hipsterien tulee ja pitää tänäkin kesänä vaeltaa Helsingin Flow Festivalille. Ja on erityisen suotavaa hypellä iloisesti katsomaan Marina And The Diamondsia!

Bändi esittää teatraalista elektrorokkia à la The Ark, mutta laulajana walesiläis-kreikkalainen Marina Diamandis. Yhdistelmä ei ole paha! Hollywood-sinkku onkin roikkunut kevään radioiden soittolistojen kärjessä.

I Am Not A Robot vakuuttaa Marina samannimisellä kappaleella. Diamandiksessa on paljon samaa kuin viime kesänä Flow’ssa nähdyssä Lily Allenissa ja ehkä jopa ladygagamaisia piirteitä, siksi on varmaan hyvä vakuuttaa olevansa ihminen eikä tuote levy-yhtiön liukuhihnalta. Marina Diamandiksen tyylivaihtelut ovat hienoja: hän on upea laulaja, joka pystyy vetämään myös lad-tyyppisiä brittiäijäilyjä.

Jääkö The Family Jewels vaalituksi kalleudeksi levyhyllyyn, en tiedä, mutta oikein hauska kesälevy tässä on käsissä.

Marina And The Diamonds: The Family Jewels. Warner Music 2010. Neljä tähteä.

Hannele Huhtala

Kommentoi Facebookissa

Hannele Huhtala

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.