Bluesministeriö

Arvostelussa Honey B & T-Bonesin levy Alive in Helsinki.

Bluesministeri Esa Kuloniemi (os. Ulvova Susi) on varsinainen kingi. Kun hän astuu stagelle Jaska Lukkarisen ja Mamba Asefan sekä puolisonsa Aija Puurtisen kanssa, tietää mitä siitä seuraa. Helvetin hyvää!

Tämä levy on julkaistu Honey B & T-Bonesin 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Bändi skulaa kvartettikokoonpanossa Cafe Piritassa ja Musiikkitalon Black Boxissa.

Yhdellä raidalla vierailee Dave Liebman sopraanosaksofoneineen kirjoittaen myös oman komean puumerkkinsä mukaan. Minulla on ollut ilo ja kunnia kuunnella tuota jättiä Koko Jazz Clubissa.

Esa Kuloniemessä on tyyliä, taitoa ja luotettavuutta paljon enemmän kuin keskitason ministerissä. Aija Puurtinen on ihku ja osaava kuten aina. Jaska Lukkarisen ja Mamba Asefan vuoropuhelua kuuntelee nauttien.

Ministeriö ei pidä lomaa ja makoile kaukomailla, vaan keikkailee koko kesän ahkerasti. Keikkakesä huipentuu kahteen vetoon Pori Jazzeilla heinäkuussa.

Ota aikaa itsellesi

Honey B & T-Bones: Alive in Helsinki. Sound of Finland 2012. Viisi tähteä.

Pertti Laesmaa

Kommentoi Facebookissa

Liity rauhanarmeijaan
pertti laesmaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.