Ammatti: Uneksija

Arvostelussa Looptroop Rockersin levy Professional Dreamers.

Ruotsin hiphop-ylpeys Looptroop Rockers on jälleen kvartetti räppäri Cosmicin palattua mukaan kuvioihin. Professional Dreamers on yhtyeen viides albumi, joka kumartaa menneille mutta suuntaa katseen tulevaan. Fanit huokailevat kuullessaan jälleen kolmen tutun äänen räppäävän tiukasti yhteen.

Professional Dreamers on monipuolinen ja tunteita herättävä levy. Cosmic, Promoe ja Supreme ovat olleet esimerkkejä monille flow’n osalta, eikä tälläkään kertaa tarvitse pettyä, vaikka heidän aksenttinsa leveyden takia osa sanoista saattaa mennä ohi. Kapinaa ei tältä levyltä löydy, mutta sitä tuskin on haettukaan. Vierailijoina on aiemmasta tuotannosta tutun Chordsin lisäksi muun muassa Lisa Ekdahl.

Tuottaja Embee on jälleen ylittänyt itsensä. Kappaleisiin on upotettu huima määrä erilaisia syntikoita samplattujen pätkien lisäksi luomaan äänimaisemaa. Eri äänentoistojärjestelmät ovat joka kerralla paljastaneet uusia kuvioita taustalta.

Looptroop Rockers: Professional Dreamers. Bad Taste 2011. Viisi tähteä.

Sami Lindfors

Kommentoi Facebookissa

sami lindfors

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.