Lukuaika: 2 minuuttia

10 ensimmäistä kertaa H:n kanssa

Limakalvot-palstalla ilmestyy proosamuotoisia kirjoituksia.

# 1

Katsoin 12-vuotiaana häpyhuuliani peilillä. Sen jälkeen yritin seitsemän tai kahdeksan vuotta unohtaa vaginani. Pimppini ei näyttänyt pornolehtien viivalta. Se oli vaaleanpunaista ihoa ja vaaleaa karvaa. Pullea halkio lihassa.

Ällötti.

Olin ollut vuoden ajan ihastunut tyttöön, joka oli samalla luokalla. Edellisenä iltana, kun saatoin häntä kotiin, hän oli itkenyt minua vasten. Sitten pussailimme ja sovimme, että olemme yhdessä.

Ikuisesti. Tai ainakin lukioon ja lukion loppuun asti.

# 2

Vuosi sitten papa-seulonnasta löytyi solumuutoksia. Viime viikolla olin kolmatta kertaa jatkotutkimuksissa. Kohdunkaulan suulta leikattiin taas pieniä paloja. Nipistykset sattuivat, ja katsoin vasemmalle seinään.

58-vuotias gynekologini sanoi, että häpyhuuleni ovat kauniit. Olin samaa mieltä. Hän levitti sormillaan pinkin ihoni poimuja ja hymyili. Tulos oli normaali.

# 3

Tyttöystäväni nimi oli H. Olimme syntyneet samana päivänä 2388 kilometrin päässä toisistamme. Kun Wolfram|Alpha -vastauskone julkaistiin toukokuussa 2009, etäisyys oli ensimmäinen asia, jota kysyin. Nimesin kaksi kaupunkia, joissa kummassakin oli synnytyssairaala ja välissä kokonainen ilmasto. 2388 kilometriä.

Olimme eronneet neljä vuotta aikaisemmin.

# 4

Lista ensimmäisistä kerroista H:n kanssa:

Pussailu

Pussailu elokuvateatterissa

Minigolf-treffit yöllä, kun rata oli suljettu

Rock-festarit

Punk-keikka

Humala

Oksentaminen humalassa

MAINOS. Juttu jatkuu mainoksen jälkeen.

Tupakointi

Kahdestaan yötä vanhempien mökillä

Rakastelu

# 5

Seitsemän tai kahdeksan kuukautta sen jälkeen, kun olimme ensimmäisen kerran pussailleet, olimme ensimmäistä kertaa kahdestaan hänen vanhempiensa mökillä. Saimaalla oli talvi tai varhaiskevät. Vitsailin, että meidän pitäisi metsästää norppia. H alkoi itkeä.

Lohdutin häntä. H riisui mustat 501-levikseni. Pyysin anteeksi, että olin hölmö. Pyysin anteeksi monia muitakin asioita.

Seksi oli ihanaa, mutta minua hävetti vaaleanpunainen lihani.

# 6

Viikkojen ajan vaivaannuin, jos H halusi nuolla pimppiäni. Katsoin vasemmalle ja painoin kädellä hänen päätään sivuun. Emme puhuneet asiasta. H lakkasi yrittämästä.

Kasvoimme yhdessä. Sitten lukio loppui ja H jätti minut.

# 7

Oli tammikuu ja pakkasta. Olin ensimmäisen poikaystäväni kotona kerrostalolähiössä, panimme ensimmäistä kertaa ja kuulin ilotulitteiden äänet ulkoa. Katsoin taakseni ja ikkunan läpi. Näin vaaleanpunaisia savuvaloja.

Viikkoa myöhemmin jätin hänet.

Nimimerkki Anna Tuomi on biseksuaali taideopiskelija, jonka viimeisimmästä erosta on vajaa vuosi. Hän kirjoittaa esseitä ja autobiografista fiktiota.

Anna Tuomi

  • 2.9.2014