Kolumni

Viettelysten Islannin viisaudet

Lukuaika: 2 minuuttia

Viettelysten Islannin viisaudet

24-vuotias Rihanna Nissinen sai nettikansan villiksi osallistuttuaan Temptation Islandiin. Rihannaa ja hänen entistä poikaystäväänsä Hexaa syytettiin huijauk­sesta, sillä heidän epäiltiin eronneen ennen saarelle saapumista ja tulleen vain ilmaiselle lomalle.

Sain Nissiseltä yksinoikeudella haastattelun, jossa hän kertoo, mitä viettelysten saarella todella tapahtui. Nissinen myös puolustaa sarjan roolia suomalaisella kulttuuri­kentällä.

”Me tavattiin Hexan kaa Ala-Ylä-Näkkilän Club Kissan­silmän röökipaikalla puoli vuotta sitten. Mä pyysin Hexaa pissavahdiksi puun eteen. Se suostui ja kehui, että hyvät kannut. Musta ei ollu tuntunu samalta yhdenkään miehen kanssa.

Temptation Icelandiin me lähdettiin, koska pitkässä suhteessa tulee väistämättä se hetki, jolloin pitää selvittää, mitä elämältään haluaa. Mä halusin, että Hexa olis valokuvannu mua mun blogiin. Hexa vaan reenas, ja mä sanoin, että se on joko mä tai penkkipunnerrus.

Se ristiriita kasvo valtavaks. Sitten me päätettiin käsitellä sitä ilmoittautumalla reality-ohjelmaan, jossa otetaan parin Bacardi-Colan jälkeen tatuointi pakaraan ja pannaan palju poreileen.

mainos

Temptation Icelandsin ansiosta mä tajusin, mikä elämässä on oikeesti tärkeetä. Tärkeetä on omistaa tarpeeks stringibikinejä, että voi pukee uudet jokaiselle iltanuotiolle. Ja se, että ottaa mikrofonin pois, kun nukkuu lusikassa.

Mä haluan korjata sen huhun, että Ande olis rikkonu mun ja Hexan välit. Vaikka mä annoin Andelle sylitanssin, se ei ollut meidän eron syy. Eikä Sami K. eikä Jerppi eikä se kokeilu Miian kaa. Se oli vaan peliä, koska elämä on niinku biljardi. Välillä kepitetään pussiin ja välillä kaadetaan kepillä jonkun siideri.

Mun elämässä on kiinnostavia projekteja. Mä oon mukana Rakas, sinusta on tullut Jehtro Rostedt -sarjan Espanjan-versiossa. Siinä pikkutuhmia turkulaismiehiä lähetetään Aurinkorannikolle blokkaan Miksun baarin pöytiä ja miettiin, mikä elämässä on tärkeetä.

Mulla on siinä haastava rooli. Tapaan Espanjaan lähetettävät miehet lentokentällä ja halaan niitä. Sit kun ne palaa, halaan niitä uudelleen. Mulla on myös joka kerta vieraileva juontajapari. Ainakin Huutokauppakeisarille Mariskoolin myynyt peppu-Mira on tulossa.

Reality-sarjoja tarvittais enemmän, koska yhteiskunnassa on paljon pahoinvointia. Tosi moni löytää Temptationin ansiosta oman juttunsa. Miiakin pääsi jakaan flaijereita Cheekin yksityisbileisiin, ja Cheek sano sille, että hyvät kannut.

Ai Hexa? Se vetää rasvaprosenttiin perustuvalla provikkapalkalla spinning-tunteja ja tähtää eduskuntaan ­Bikinifitness olympialajiksi -puolueesta. Mä rakastin sitä todella. ”

Janica Brander

  • 20.6.2017