Kirjoittanut Jari Tamminen

voiman elinkaari | merkkituotteita

Lukuaika: < 1 minuutti

voiman elinkaari | merkkituotteita

voiman elinkaari | merkkituotteita

Voiman tuotteistuminen alkoi viime kesänä t-paidoista. Tästä siirrosta oli puhuttu kahvipöydässä jo pari vuotta, mutta kukaan ei vain ollut ehtinyt tarttua toimeen. Lopulta aikaa löytyi, muut hommat sik-seen ja paitoja tilaamaan. Päädyimme helsinkiläisen Matchless Tuotteen ovelle, josta hankimme punaiset ja luonnonvalkeat paidat Voiman logopainatuksella. Paitojen valmistaja oli yhdysvaltalaisyhtiö Fruit of the Loom, maailman suurin puuvillapaitojen valmistaja, valmistusmaa Marokko. Paitoja tarjoamme bonuksena lehden tilaajille.

Seuraavaksi panostimme kotimaisuuteen, jolloin ongelmaksi muodostui toimitusvarmuus. Ensimmäinen erä Standard Servicen valmistamia kotimaisia t-paitoja saatiin muutaman kuukauden yrittämisen jälkeen lopulta melko vaivattomasti, mutta jatko on toistaiseksi hämärän peitossa. Pyrkimyksenä olisi tietysti suosia suomalaista, mikäli se on laadun ja toimitusvarmuuden puolesta järkevää.

Varusteiden puolelle siirryimme laukkujen voimalla. Lokakuussa hankituista puolustusvoimien käytöstä poistetuista suojanaamarilaukuista kehkeytyi varsinainen voittaja. Kätevä, kestävä ja käytännöllinen armeijanvihreä laukku Voiman logopainatuksella varustettuna on mitä mainioin lisä Voiman oheistuotesortimenttiin. Ensimmäinen erä vietiin käsistä, ja lisää on tulossa.

Innostus kaikkia yllämainittuja tuotteita kohtaan on ollut suurta, mikä tietenkin rohkaisee jatkamaan samalla linjalla. Joulumarkkinoille ovatkin tulossa R-collectionin kotimaiset Voima-hupparit, ja lisäksi suunnitteilla on kaikenlaista sälää heijastimista pipoihin. Marraskuun lopulla avautuvat Voiman nettisivut tarjoavat oivallisen kanavan tuotteiden esittelyyn ja tilaamiseen. Suurin uhka tuntuukin nyt tulevan turhakkeiden suunnalta. On pidettävä pää kylmänä, jottei huomaamattamme ruvettaisi täysin turhaa krääsää syytämään.

Jari Tamminen