Lukuaika: < 1 minuutti

UG-homoilua

Homoteknokollektiivi bilettää kolmioiden keskellä.

Helsingin homoklubeilla soi vain Lady Gaga -remixit ja euroviisut”, valittaa Jussi Eskelinen. ”Saksassa voi klubeilla soittaa niin punkkia kuin schlagereitakin.”

Synkistä berliiniläisistä varastohalliklubeista innostunut Eskelinen alkoi kesällä 2009 järjestää Suomessa muutaman sadan hengen homoteknoreivejä yksityisissä tiloissa ja ulkona. Kokeilusta syntyi konsepti, jonka ystävät nimesivät Homoteknoksi. Nyt kollektiiviin kuuluu viitisentoista ihmistä ja kaksi DJ:tä. Heteroitakin suvaitaan. Toistaiseksi kollektiivi pysyy autonomian ja epäkaupallisuuden nimissä poissa klubeilta.

Bileiden dekot on tärkeä osa konseptia. Edellisissä sisäreiveissä oli kolmioteema, jossa mustavalolamput saivat valkoiset vaneri- ja ilmastointiteippikolmiot hohtamaan mustassa tilassa. Seuraavaksi tila haluttaisiin täyttää mustilla heliumilmapalloilla. Idea tuli fetissisivuilta.

”Fetisistit voisi olla osa meidän kohdeyleisöä. Kyllä tekno sopii fetissibileisiin paremmin kuin Katri Helena”, Eskelinen kuittaa.

Varainkeruubileet Homotekno #7 3.3. Helsingissä. Paikka ilmoitetaan myöhemmin. Lisätietoa homotekno@gmail.com & www.facebook.com/h.m.tekno

Sanna Uuttu

Kommentoi Facebookissa
  • 28.2.2012