Tervehdys Banksyltä

Banksy (tai ainakin häneksi esittäytynyt henkilö) lahjoitti St. Paul’s -katedraalilla telttaileville mielenosoittajille jättikokoisen ja muokatun Monopoli-lautapelin.

Occupy Wall Street -liikkeen haarapesäke Lontoossa sai yllätyslahjan. Katutaiteilija, sell-out ja häirikkö Banksy (tai ainakin häneksi esittäytynyt henkilö) lahjoitti St. Paul’s -katedraalilla telttaileville mielenosoittajille jättikokoisen ja muokatun Monopoli-lautapelin. Pelin ikoninen silinteripäinen porvarisherra on menettänyt rahansa ja istuu parransänkisenä ja hattu kourassa keskellä pelilautaa. Hotellinappulakin on tägein ja graffitein sotkettu.

Jäämme jännityksellä seuraamaan, mikä galleria teoksen itselleen kaappaa, kenen julkkiksen kokoelmiin se hautautuu ja päätyvätkö myyntituotot hyvään käyttöön.

Jari Tamminen

Kommentoi Facebookissa

Jari Tamminen

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.