Kirjoittanut Jari Tamminen

Scifi-gansta

Lukuaika: < 1 minuutti

Scifi-gansta

Voimakalenteri: Ehdotonta eliittiä edustaa Star Wars Gangsta Rap -musiikkivideot.

MUSIIKKI Netistä löytyy huima valikoima Tähtien sota -fanivideoita. Ehdotonta eliittiä niiden joukossa edustaa Star Wars Gangsta Rap -musiikkivideot. Ne tarjoavat ehkä vakuuttavinta nerdcorea – eli nörttiräppiä – ikinä.

Keisari: ”It’s not the East or the West side”

Vader: ”No it’s not”

Keisari: ”It’s not the North or the South side”

Vader: ”No it’s not”

Keisari: ”It is the Dark side”

Vader: ”You are correct”

SWGR yhdistää gangstarapille ominaiset alatyyliset uhoamiset Tähtien sodan sci-fi-nörtteilyyn. Jason Brannonin ja Cris Crawfordin sanoittamien Star Wars Gangsta Rap -kappaleiden eri versioita on katsottu YouTubessa kymmeniämiljoonia kertoja.

Vaikka ajatus Tähtien sodan ja rap-skenen yhdistämisestä saattaakin kuulostaa maailman nörteimmältä ja edellä mainitut videot ovatkin ylpeän campeja, ei kaikkea aiheeseen liittyvää kannata dissata suoralta kädeltä.

Jedi Mind Tricks on yksi jenkkien katu-uskottavimmista rap-posseista. Philadelphiasta ponnistavat UG-jedit vaikuttavat yleisönsä keloihin kuin Yoda konsanaan, he selventävät sopivan vainoharhaiset salaliitot, ufot, islamin ja muut tärkeät asiat yleisölleen.

Jedi Mind Tricksin horrorcore-vaikutteisen runttauksen voi käydä tarkastamassa paikan päällä Helsingin Nosturissa ystävänpäivänä. True Hip Hop Lovers Delight -iltana lavalle kiipeävät myös muun muassa Paris ja Alkaholiks.

True Hip Hop Lovers Delight 14.2. Helsingin Nosturissa. Liput 48/52 euroa.

Jari Tamminen