Rakkauden Voima

Lukuaika: < 1 minuutti

Rakkauden Voima

Lukija vastaa lukijalle.

Vastaus kirjoittajille ”Yhä hyvässä lihassa 1 & 2” Voima-lehden 2/2012 lukijapalautteessa/kommentti-osiossa ”No Sex In The City”.

Luettuani jutun muutamaan otteeseen ja mietittyäni pari päivää eli viikon päivät, päädyin vihdoin vastaamaan Nutturakampauksen & Kukkamekon oivaan kirjoitukseen.

Vastaus on kyllä.

Kyllä uskallan väittää, että meitä älykkäitä ja ihania, jonkin asteisen sosiaalisen elämän omaavia, mutta kuitenkin itsensä ajoittain yksinäiseksi kokevia miehiä on. Miehiä, joita yhä kiinnostaa kukka- ja villamekon heilahdukset sekä halu tavata esimerkiksi ehdottamassanne tapahtumassa yh-äitejä tai yksin asuvia, työssäkäyviä tai työttömiä naisia ja tyttöjä.

Naisia, joita kiinnostaa muukin kuin baarissa 04 asti notkuminen ja hakuammunta pilkun valossa. Naisia, joiden kanssa voisi syntyä ystävyys, romanssi, kenties joku muu syvempi yhteys, tai ihan vaan naisia sekä ihmisiä, joiden kanssa kokea yhteisöllisyyttä ja jakaa elämää ja sen kiinnostavia puolia.

Olisi tosiaan hienoa jos Voima pystyisi järjestämään ehdotetun ihmisarvoa kunnioittavan ja yhteisöllisyyttä tukevan juhlan tai tapahtuman.

Toisin sanoen Voiman näköiset sinkkubileet ja muuten vaan yksinäisten, yhteisöllisyyttä kaipaavien vaeltajien tapaamismahdollisuuden. Ei Deitti.net:in ja City-lehden tapaiset pinnalliset, karismattomat bileet, vaan bileet, joissa turha pinnallisuus ja egoilu jätettäisiin narikkaan takin mukana. Kolme kiinnostunutta osallistujaa olisikin jo koossa.

Jos mitään ei kuitenkaan tapahdu, olisi allekirjoittanut uteliaana ja ennakkoluulottomana valmis tapaamaan Tampereella nämä kaksi ennakkoluulotonta naista, yh-äidin ja yksin asuvan kuvataiteilijan/taiteilijat kukkamekkoineen ja nutturakampauksineen.

Voiman palautehenkilöt huomio. Jos teillä sattuu olemaan kyseisen ”No Sex In the City” -palautteen kirjoittajien sähköpostia, niin omani saa välittää heille, tai tarvittaessa voin vastata kirjoittajille suoraan itse jos saan heidän s-postin käsiini.

Nimim. Hyvässä Lihassa nro:3

  • 3.4.2012