Polttarit

Näyttely palauttaa kunnian ystävyydelle, seksikkäille jäbille ja huoramaisille irtokarkeille. Uusfamilismia vastaan.

Polttarit/Bachelor party -näyttelyni Kalasataman konttiaukiolla voi nähdä polttarisimulaationa tai jatkettuna vappuna. Näyttely koostuu joukosta maalauksia ja videotaideteoksia.

Vaikka näyttelyni teema on polttarit, ja näyttely on näin ollen osa yhteiskunnassamme vallitsevaa hääbuumia, josta ovat vastuussa ainakin Krista Siegfrieds ja Tahdon2013-kampanja, silti näyttelyn ei ole tarkoitus puhua uusfamilismin puolesta, päinvastoin. Polttarit-näytteyssäni palautan kunnian ystävyydelle, sekoilulle, seksikkäille jäbille ja valinnanvaraa alleviivaaville huoramaisille irtokarkeille. Kaikille noille nuoren elämän väripilkuille, joihin nuhjuinen uusfamilismi yrittää iskeä sodanmustilla, kakkaisilla lastenvaunuillaan.

Näyttelyn paikkana on Kalasatama Konttiaukio, koska teokseni sijoittuvat katutaiteen jatkumoon.

Polttarit/Bachelor party, avajaiset 10.5. kello 18 Helsingin Kalasatamassa, Konttiaukiolla. Näyttely avoinna 24.5. asti päivittäin kello 12–20.

Helena R.

Kommentoi Facebookissa

voima
  • 2.5.2013

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.