Pelistudio käännyttää kristityksi

Lukuaika: < 1 minuutti

Pelistudio käännyttää kristityksi

Pelistudio Lightside on kertonut, että sen pelien tarkoituksena on johdattaa eksyneitä lampaita kristinuskon autuaaseen laumaan.

Journey of Jesuksessa pelataan Jeesuksena Raamatun tapahtumia. Pelin aikana vesi muutetaan viiniksi, kävellään vetten päällä ja lopulta roikutaan ristillä.

Pelimekaniikaltaan resurssien keräämiseen ja niiden hyödyntämiseen keskittyvä peli on tylsä kuin mikä, mutta pelin taso ei selvästikään ole ollut Lightsidelle se tärkein asia peliä tehdessä.

Lightside on tehnyt myös Noah’s Ark – sekä Journey of Moses -nimiset Facebook-pelit. Studio onkin kristinuskon asialla.

Pelistudion kotisivuilta löytyy mielenkiintoista nippelitietoa heidän tuotteistaan. Sivuston mukaan Lightsiden pelejä on kokeillut yli kuusi miljoonaa ihmistä.

Yksittäisistä kaupungeista eniten uusinta Jeesus-peliä on pelattu yhtiön mukaan Egyptin Kairossa. Brasiliassa taas liki 500 000 ihmistä on ainakin testannut Lightsiden pelejä.

Lightsiden mukaan tavoitteena on tehdä viihdettä jo käännytetyille, mutta myös johdattaa eksyneitä lampaita kristinuskon autuaaseen laumaan. Studion mukaan Turkissa on 70 000 kristittyä, mutta peliä on siellä pelannut jo yli 100 000 ihmistä.

Lightside kertoo sivuillaan, kuinka sen tavoitteena on käännyttää peliensä avulla yli 100 miljoonaa ihmistä kristinuskon kelkkaan.

Journey of Jesus: The Calling. www.facebook.com/JourneyOfJesus. Kaksi tähteä.

Jarkko Fräntilä

  • 3.6.2014