Pätkä Työstä

Lukuaika: 2 minuuttia

Pätkä Työstä

Runo: Vuokratyö firmois ja tauottomis talkois, jengi haukkoo henkee on ilma johdon palkois.

(1.säkeistö, san. Miami Hiitti aka Antti Hiitti)

Vuokratyö firmois ja tauottomis talkois, jengi haukkoo henkee on ilma johdon palkois. / Kynän liikkeel voidaan sun maailmas kaataa. Työ ostetaan sieltä mist halvimmal saadaan. / Epävarmuus luo vauraut tänä päivänä, kun ihminen on pelinappula ja aina väärässä. / Vaikeeta on omil siivil päästä liitoon, kun peli on pelattu ennen ensimmäistä siirtoo. / Liikaa vapautta, muttei yhtää vastuut. Tärkeintä on et Suomikuva kirkastuu. / Kilpailukyky on menetyksen mittari, vaik kilpaillaan siit kuka vie lapselt tikkarin. / Apinoiden joukos jyllää viidakon laki. Ne joil on valtaa polkee alas koko sakin. / Joka puolel raha ostaa sun asemas, eikä paha olo näy kauppataseessa.

(Kertosäe, san. Miami Hiitti, est. Kuuma Soosi)

Nöyränä laulan tätä pätkää työstä. Niille jotka ylös potkii sorron yöstä. / Tääl köyhdytään, kun täytyy viel köyhempii ryöstää. Ja Suomineito etsii uusii reikii vyöstä. / Nöyränä laulan tätä pätkää työstä. Niille jotka ylös potkii sorron yöstä. / Tääl köyhdytään, kun täytyy viel köyhempii ryöstää. Ja Suomineito etsii uusii reikii vyöstä.

(2. säkeistö, san. Kuuma Soosi aka Eero Kortelahti)

Prioriteetit ontuu tääl meidän lintukodos, kun aukkoja on lasten ja vanhusten hoidos. / Pitäs kouluttaa viisaiks tulevaisuuden toivot, vaik selviiminen open liksoil on jo yks koitos. / Ja ilku vaa et mul on oma lehmä ojas, mut kuka nauraa kun sult on koko lauma pohjas? / Tajuuks, et hoidat kalliimmalla optioitas, kuin omaa vertas- sun tytärtäs ja poikaas? / Ja valmentajat tekee töitä ilman pyyteit, eikä silti saa paljo kehuissa kylpee. / En ihmettelis, vaik ne heittäis kehään pyyhkeet, ku palkaks saa vaan vittuilut ja pedofiliasyytteet! / Syyt me siis löydetään suoraan itsestä. Se on parempi vaan kestää, vaik vähä itkettäs. / Jokaisen pitäis olla vähemmän itsekäs tai löydetään tää kansakunta takasi metsäst!

(3. säkeistö, san. Sheriffi aka Markus Hietanen)

Ota mun rinnasta tukee ja työnnä olkapäällä. Käy nostaan palkkaa sädekehä pään päällä. / Suhdanteet vaihtuu ja prosentit muuttuu. Pitkäaikaistyöttömät osaansa juuttuu. / Täytä lomake, laita nimes alle, kaikki epäonnistujat samal liukuhihnalle. Mut et saa kuitenka tietää, virkailijat sun papereita siirtää. / Potki muut poikaset alas pesästä. Siten sä saat hyvän elämästä. / Onnellisuus on yksilösuoritus. Uusii ominaisuuksii ihmisistä kuoriutuu. / Hanki sata euroo, älä sataa ystävää. Kyllä kylmät kolikot sen kirstus ymmärtää.

Lepakkotiimi feat Miami Hiitti

  • 9.9.2009