Pale & co.

Arvostelussa Palefacen levy Palaneen käryä.

Maailmalla remix-albumit ovat tavallisia tuttavuuksia. Otetaan jo julkaistu studioalbumi ja työstetään biisit enemmän tai vähemmän uusiksi. Välillä uudelleenlämmitetyt ovat alkuperäisiä parempia, välillä eivät. Nyt Paleface tallaa tätä polkua. Hepun Helsinki – Shangri-La on duunattu uusiksi isolla porukalla, on Uusi Fantasia ja SlowHill, Suhinators ja X23 ja niin edelleen. Väkeä piisaa.

Harmillisesti Palaneen käryä ei kuulu ihan onnistuneimpien uudelleen käsiteltyjen joukkoon. Helsinki – Shangri-Lan pohjalta on kasattu sekava sillisalaatti, joka sisältää sinänsä radiokelpoisia kultahippuja, mutta ei toimi kokonaisuutena.

Punaista lankaa ei löydy, eikä oikein muunkaan väristä. Tyylilajista poukkoillaan toiseen levottomasti, eikä levyä jaksa yhdeltä istumalta kuunnella. Harmi, sillä epäonnistumisesta ei voi lähdemateriaalia syyttää.

Ehkä ensi kerralla ei kannata pyytää ihan kaikkia kavereita mukaan projektiin.

Paleface: Palaneen käryä. XO Records 2011. Kolme tähteä

Jari Tamminen

Kommentoi Facebookissa

Jari Tamminen

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.