Nettivoiman lisäruokaohjeet

Somalialaisen keittiön pinaatti- ja chilikastike.

Bukureey-pinaattikastike

1 iso tölkki pinaattia (765 g)

1 tölkki murskattuja tomaatteja

1 iso sipuli, hienoksi pilkottuna

2 isoa valkosipulinkynttä, hienoksi pilkottuinapuoli nippua tuoretta korianteria, hienoksi pilkottuna

1-2 tl kasvisliemijauhetta

Paista sipuli öljyssä, lisää valkosipuli, murskatut tomaatit, kasvisliemikuutiot ja lopuksi pinaatti. Anna porista liedellä miedolla lämmöllä kunnes pinaatin liemi on kiehunut pois. Tölkkipinaattia voi ostaa kiinalaisesta ruokakaupasta.

Kylmä chilikastike

5 vihreää chiliä

1 valkosipulinkynsi

1 sipuli

yhden sitruunan mehu

1 tl suolaa

4 rkl kookoshiutaleita

Sekoita chili, valkosipuli, sipuli, sitruunamehu ja suola sauvasekottimella. Lopuksi lisää kookoshiutaleet seokseen.

Susanne Ådahl

Kommentoi Facebookissa

Avatar
  • 9.9.2009

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.