Muut lehdet

Lukuaika: < 1 minuutti

Muut lehdet

Muuallakin osataan.

”Nykyään monet kärsivät statusahdistuksesta. Jos puuttuu se Louis Vuittonin laukku tai iPhone 5, on jotenkin eriarvoinen, ja on kuin ei olisi samanlaisia edellytyksiä olla mukana tässä yhteiskunnassa kuin muilla!”

Susanna Koski, Vaasan ylioppilaslehti 5/2013

________________

”Suomi on koulutus- ja hyvinvointiyhteiskunta, jonka kielivaranto on kaventunut kaikista kansainvälisyyspuheista huolimatta. Täällä osataan suomen lisäksi jonkinlaista englantia eikä paljon mitään muuta. Suomalainen kielisivistys on latistunut piinalliseksi inttämiseksi pakkoruotsista.”

Heikki Laurinolli, Aikalainen 12/2013

_______________

”Vielä 1980-luvulla ajateltiin, että teos on tärkeämpi kuin sen tekijä. Nyt elämme maailmassa, jossa taiteilijan pitäisi varsinaisen työnsä lisäksi osata poseerata.”

Sirpa Kähkönen, Mielenterveys 4/2013

_______________

”Kyllä viisivuotiaan tytön pitää osata jo kiroilla”, 7-vuotias tyttäreni lauloi kylvyssä Erinin kappaletta. En ehtinyt kuin vetää henkeä, kun tytär jo keskeytti alkavan luennon:”Joo joo äiti. Kyllä mä tiedän, että se on SARKASMIA. Ei Erin oikeasti halua tyttöjen olevan pahoja.”

Ira Koivu, Kirjasto 3/2013

_______________

”Kaikki aidosti elokuvasta innostuneet ovat vailla hommia ja ne jotka eivät ymmärrä siitä mitään vääntävät pitkää päivää kuin mielipuolet!”

Peter von Bagh, Filmihullu 4/2013

_______________

”Tämän vaalikauden suurin saavutus saattaa sittenkin olla hallituksen istuminen neljä vuotta. Ja oppositiossa meluavien persujen se, että kahden todellisuuden bluffi toimii: sisäsiisteys päivänvalossa ja pitelemätön kirjoittelu yön tunteina näyttöpätteen kalpeassa valossa.”

Arja Alho, Ydin 3/2013

_______________

”Oiva-ohjeiden mukaan siivousvälinetila saa viivasuu-arvion, jos ”siisteys ja järjestys on erittäin huono”. Selkeästi ei sanota esimerkiksi, milloin siivousvälinetilan lattialla oleva tavaramäärä menee mokan puolelle, milloin ei. Mikään laki ei ota kantaa siihen, saako siivouslastan varsi olla lattiassa kiinni tai pitääkö ämpärin roikkua ilmassa.”

mainos

Marja Ikkala, Pam 14/2013

_______________

”Moni lapsi itsenäistyy nykyään pakon edessä vanhempien luodessa uraa ja rahaa – tai taiteillessa omien päihde- tai mielenterveysongelmien tai parisuhdekiemuroiden kanssa. Välttämättömyydestä tehdään hyve: korostetaan lapsen itsenäisyyttä, vaikka todellinen syy voi olla aikuisen kyvyttömyys läsnäoloon.”

Sirpa Palokari, Lapsen maailma 9/2013

Koonnut Pertti Laesmaa

  • 9.10.2013