Muut lehdet

Lukuaika: < 1 minuutti

Muut lehdet

Muiden lehtien parhaat palat.

Useat yritykset syyllistyivät painostamisiin tiukkaamalla työntekijöiltä, ovatko nämä lakossa vai tulossa töihin.

Kaarlo ”Kalle” Julkunen, Pam 7/2010

_______________

Mikä on pitkän matkan juna?
Pöndeliino!

Ulla Krekola, Enemmistö 1/2010

_______________

En myöskään ymmärrä häävalmisteluja lähtökohdasta vain-kerran-elämässä. Kaikki juhlathan ovat ainutkertaisia, vaikka niiden syy toistuisikin vuosittain.

Sanna Kronström, Tulva 2/2010

_______________

Kun Petri Alanko soittaa polkupyörän pumpulla Käki-valssia Finlandia-talon lavalla, voin kokemuksesta sanoa, että se kuulostaa hyvältä, akustiikasta huolimatta.

Petteri Suomalainen, Sibis 2/2010

_______________

Toimittaja Minna Lindgren (HS 22.4.2010) puki tämän sanoiksi: ”En halua yhtään enempää elämälle vieraita seitsemän laudaturin vekkihametyttöjä lääkäreiksi, tuomareiksi ja opettajiksi.”

Koska yliopisto on tätä nykyä rillipäisten ja vekkihameisten hikarityttöjen vapaavaltio, kokee Tylkkäri velvollisuudekseen nousta barrikadeille heidän puolestaan.

Mistä ihmeen elämästä koulumenestys nuoren vieraannuttaa? Mistä ihmiset ovat saaneet päähänsä, että huono koulumenestys on osoitus jostain sankarillisesta kapinallisuudesta? Että jokainen vitosen alisuorittaja onkin väärinymmärretty Kekkonen tai Mannerheim?

Anna-Elina Matilainen, Turun ylioppilaslehti 8/2010

_______________

Jokaisella on Eeva Elorannan kaltainen naapuri, tuollainen hieman kolho ja kolkko nainen, johon voi törmätä maitokaupassa ja jonka kanssa haluaisi harrastaa seksiä pyykkituvassa.

Kari Pirhonen, Filmihullu 2/2010

mainos

_______________

Vaasan yliopistolla on vain pieni ongelma morsianten haussa. Se on se epätoivoinen, jota kukaan ei halua.

Iiris Penttilä, Vaasan ylioppilaslehti 4/2010

_______________

Esimerkiksi syömisen (Pekka) Himanen näkee vain korviketoimintana jonkin puuttumiselle elämästä. Mielenterveyden näkökulmasta aterian valmistus ja nauttiminen läheisten ihmisten kanssa on kuitenkin yksi arjen tavoista luoda hyvinvointia.

Kristina Salonen, Mielenterveys 2/2010

_______________

Koonnut: Pertti Laesmaa

  • 2.6.2010