Muut lehdet

Lukuaika: < 1 minuutti

Muut lehdet

Muuallakin osataan.

”Nettivelho Avinash Kaushik totesi muutama vuosi sitten, että yritysten hakeutuminen sosiaaliseen mediaan muistutti teinien seksikokeiluita: aluksi kaikki olivat valtavan innostuneita, mutta kukaan ei oikein tienny mitä pitäisi tehdä ja jälkikäteen tuli vähän nolo olo.”

Jukka Relander, Kirjasto 2/2014

”Kirjassahan (Orwellin Vuonna 1984) työntekijät kootaan joka aamu kello yhdeltätoista kahdeksi minuutiksi hurmiollisessa kiihkossa vihaamaan väärinajattelijoita. Nykyään ei edes tarvitse kantaa tuolia työpaikan aulaan. Riittää kun avaa netin.”

Pia Laine, Maailman Kuvalehti 4/2014

”Otava on kirjankustantaja. Tai jos katsoo numeroita, Otava on konserni, jonka liikevaihdosta noin puolet tulee aikakauslehdistä, noin 35 prosentta kirjakaupasta – ja alle 20 prosenttia kirjankustantamisesta.”

Jarmo Raivio, SK 13/2014

”Vaikka työttömyyden kasvu on kolhinut monia, palkkatulojen osuus kansantuotteesta on noussut. Syy on yksinkertainen: Nokia ja se, että yritysten voitot laskevat talouden alamäessä nopeammin kuin väkeä heitetään pihalle.”

Heikki Lehtinen, Ahjo 5/2014

”Tiede on nopeaa ja tiedeuutisointi vielä nopeampaa. Siksi tutkijan pitää olla paikalla, kun tieteestä aletaan keskustella”.

Syksy Räsänen, Yliopistolehti 4/2014

”Näkemys ärsyttävän taiteen merkityksettömyydestä on laiskasti ajateltu ja alkeellinen. Uutta, haastavaa ja vasta pieniä yleisöjä kiinnostavaa taidetta uskotaan usein kannateltavan taidetta taiteen vuoksi -asenteella. Paljon enemmän metsään ei voisi mennä.”

Annukka Ruuskanen & Minna Tawast, Teatteri & tanssi 3/2014

”Kyllä, pääasiassa keskityn läntiseen yhteiskuntaan, koska se on ainoa yhteiskunta, minkä todella tunnen. Me ansaitsemme tulla naurunalaiseksi.”

Hugleikur Jansson, Uljas 4/2014

Koonnut Tuukka Tuomasjukka

  • 2.5.2014