Muut lehdet

Lukuaika: < 1 minuutti

Muut lehdet

Muuallakin osataan.

”Puhemies Eero Heinäluoma (sd) on saanut mainetta politiikan sääasemana. Jotkut vaalit ovat Heinäluoman antureiden mukaan aina lähestymässä.
Heinäluoma järjestää Helsingin Seurahuoneella talousseminaarin 17.6. Paikka kaksi tuntia kestävään tilaisuuteen irtoaa 800 eurolla. Avecin saa mukaan 1300 eurolla.
Heinäluoma pelaa kuten Heinäluoma pelaa, varman päälle. Kutsussa hän ei paljasta, kerätäänkö rahaa 2015 eduskuntavaalityöhön, syksyn harjoitusvaaleihin vai 2018 presidentinvaaleihin.”

Heikki Vento, Suomen Kuvalehti 21/2014

”Naapurin Reiska myöhästyi pahasti eurovaaliehdokkuudesta. Mies harmitteli Kärrynpyörässä tuopin ääressä, että vaalislogankin olisi ollut valmis:
”Parlamentaarisessa demokratiassa äänestäjä nauttii edustusjuomatkin edustajan välityksellä. Juo enemmän – äänestä Reiska parlamenttiin!””

Nimimerkki Pohjanmaan kaaderi, Tiedonantaja 21/2014

”Mutta taiteilijoidemme köyhyysloukkua on merkittävästi syventänyt valtion taiteilija-apurahojen jälkeenjääneisyys. Valtion taiteilija-apurahoihin ei ole 2000-luvulla kertaakaan tehty tuntuvaa määrälisäystä saatikka varsinaista tasokorotusta, joka aidosti huomioisi taiteen tekemiseen (ja elämiseen) liittyvien kustannusten nousun.”

Minna Sirnö, ISSUEx, toukokuu 2014

”Chaplinilla oli ilmiömäinen muisti. Hänestä tuli muutamassa vuodessa upporikas, yksi Yhdysvaltojen parhaiten palkattuja ihmisiä, mutta silti hän ei koskaan unohtanut sitä murskaavaa köyhyyden ja nälän painetta joka oli hänen yllään koko hänen lapsuutensa ajan. Nykyiset viiden tähden hotelleissa kelluvat elokuvantekijät ja festivaalihait eivät voisi olla kauempana tästä taiteellisesta itsekurista ja taiteellisen prosessin ymmärryksestä.”

Peter von Bagh, Iso Numero, kevät 2014

”Sinut siis irtisanottiin Soundista… Älä välitä, minäkin sain potkut Meidän Vauva -lehdestä!”

Juho Juntunen, Sarjainfo 1/2014

”Freud kuitenkin teki karhunpalveluksen unien hyödyntämiselle esittämällä, että unia ymmärsi parhaiten ulkopuolinen asiantuntija – psykoanalyytikko, eivätkä ihmiset voineet olla omien uniensa parhaita asiantuntijoita.”

Monica Halinen, Mielenterveys 3/2014

Koonnut Pertti Laesmaa

  • 4.6.2014