Muut lehdet

Lukuaika: < 1 minuutti

Muut lehdet

Muiden lehtien parhaat palat.

Täällä huudettiin ”Porvarin verta pakkiin” ja laulettiin DDR:stä omaksutussa muodostelmassa, siis hieman etukenossa ja toinen jalka vähän edempänä kuin toinen, jotta saatiin aikaiseksi mahdollisimman vaikuttava asetelma.

M. A. Numminen, Turun ylioppilaslehti 6/2010

_______________

Sari Sarkomaan eroaminen ministerin tehtävästään ja Paula Lehtomäen vetäytyminen puheenjohtajakisasta perhesyiden vuoksi ovat siitä tuoreita esimerkkejä. Kaappikonservatiivisen yhteiskuntamme tasa-arvokäsitystähän kuvaa osuvasti se, kuinka mediassa oli tarpeen korostaa, että päätös oli vahvasti naisten oma, eikä heidän puolisoidensa. Edistyksellistä.

Tiina-Mari Haka, Aino 3/2010

_______________

Tilaston mukaan suomalaisista hieman yli 20% elää haja-asutusalueilla. Jätetäänkö heidät kokonaan vaille kirjastopalveluja? Tätä menoa maaseudun asukkaista tulee tv:stä sivistyksensä hankkineita lampuoteja.

Ritva Hokka-Ahti, Kirjasto 2/2010

_______________

Olisitko uskonut, että Coca Cola tekee mitään hyvää kenellekään ikinä? Ugandan Kinawatakassa kyseinen yhtiö on lahjoittanut orvoille mehupillejään.

Joonas Lepistö. ARTTU! 1/2010

_______________

Naisten pukeutumisessa voi nähdä sekä peittävän että paljastavan puolen, ja niin kuin usein on osoitettu, naiset pukeutuvat yhtä paljon toisiaan kuin miehiä varten. On siis ehkä liian ehdotonta sanoa, että naiset pukeutuisivat riisuutumista silmällä pitäen, vaikka tätä tekijää ei pidäkään sulkea pois laskuista. Naiset itse kuvittelevat kernaasti pukeutuvansa ”persoonallisesti”, mikä tarkoittaa sitä, että he pyrkivät korostamaan kuvittelemiaan hyviä puolia ja peittämään kuvittelemiaan huonoja puolia. Mutta tämä tietoisuus ei liity mihinkään ”henkisiin arvoihin”, vaan ruumiiseen, seksualisuuteen, vielä tarkemmin sanoen ruumiin muotoihin.

Sakari Toiviainen, Filmihullu 1/2010

_______________

Heinäsirkka on ruohon yläpuolella ketjussa, joten se syö ruohoa, sammakko syö heinäsirkkoja ja niin edelleen. Yksi ihminen tarvitsee noin 300 lohta vuodessa tyydyttääkseen ravintotarpeensa tässä ravintoketjussa. Lohi tarvitsee 90 000 sammakkoa, sammakko 27 miljoonaa heinäsirkkaa ja heinäsirkat 100 tonnia ruohoa.”

Jussi Lepola, Vegaia 1/2010

_______________

Jos IRC-galleria olisi ollut olemassa Stubbin teiniaikana, Alexxx68:n kuvassa olisi todennäköisesti virnuillut lippispäinen lökapöksy, valkoiset Lacoste-tossut hohtaen ja golfmailaan tai iskän bemariin nojaten.

mainos

Anna Munsterhjelm & Tuuti Piippo, Aino 3/2010

_______________

Koonnut: Pertti Laesmaa

  • 26.4.2010