Muut lehdet

Lukuaika: < 1 minuutti

Muut lehdet

Muiden lehtien parhaat palat.

”Miten niin on kapinallista olla käymättä duunissa ja sen sijaan dokata? Eivätkö aika monet suomalaiset jo tee sitä, ilman että tuloksena olisi mitään kovin vallankumouksellista.”

Päivi Mattila, Väärinajattelija 4/2010

_______________

”Kaiken maailman nettisuttua tai kännykkätuherrusta tarjotaan elokuvan nimellä.”

Timo Malmi, Filmihullu 3/2010

_______________

”Tuskin illassa näkee yhtäkään tv-sarjaa tai elokuvaa, jossa ei kommentoitaisi naisen olemusta. Yleensä mies kertoo, miksi hän rakastaa naista: koska tämä on kaunis.”

Marianna Laiho, Lapsen maailma 8/2010

_______________

”Jopa nälkää näkevien on myönnettävä, että valtiovarainministeri pitää hyviä puheita.”

Nimimerkki Eero, Tiedonantaja 28/2010

_______________

”Selonteossa myös hämmentää kulttuuri-käsitteen laajeneminen lähes kaikkeen mahdolliseen toimintaan yhteiskunnassa. Eduskunnassa todettiinkin, että enää ”puuttuu kulttuurin merkitys kriisinhallinnassa”. Ihmetyttää myös, että kulttuurin sisällöistä ”viihde” on kasvattamassa voimakkaasti osuuttaan. Mitä tarkoitetaan viihteellä ja miksi se tarvitsee yhteiskunnan kulttuuritukea?”

Ritva Hokka-Ahti, Kirjasto 3/2010

_______________

”Monia harmitti myös se, että Newsweekiä luettiin ensisijaisesti ulkomailla.

Maailman parhaan koulujärjestelmän karaisemat perussuomalaiset tiesivät, että ulkomaat olivat täynnä ulkomaalaisia, ja ulkomaalaisten suurin unelma oli päästä Suomeen nauttimaan suomalaista toimeentulotukea.”

Nimimerkki Vihreät lasit, Vihreä Lanka 33/2010

_______________

mainos

”Teinit parveilivat distropöydän luona siihen malliin etteivät ikinä olleet nähneet keesipäistä jannua. Hiukan alkoi ahdistaa valokuvissa poseeraaminen ja nimikirjoituksien kirjoittelu lautasliinoihin ja koulukirjojen kulmiin.

Sairaalassa suomalainen rokkari pääsi tietenkin jonon ohitse ja siinä housuja riisuessa hoitsut ottivat kuvia muistoksi hienosta hetkestä. Jep.”

Paavo (Yleislakko), Toinen Vaihtoehto 4/2010

_______________

Koonnut: Pertti Laesmaa

  • 13.9.2010