Muut lehdet

Lukuaika: 2 minuuttia

Muut lehdet

Muiden lehtien hassuimmat jutut.

”Suomalaista armeijaa puolustetaan usein rauhanturvaamisesta saaduilla hyvillä kokemuksilla. Suomalaiset kuulemma tulevat hyvin toimeen paikallisten kanssa. Voi kuitenkin kysyä tekeekö sotatilanteessa joviaalilla asenteella mitään.”

Josi Tikkanen, Joensuun Ylioppilaslehti 7/2006

_______________

”Viime ajat olen opetellut opinto- ja tutkijakokemuksen kääntämistä työmarkkinoiden kielelle. Esimerkiksi juopottelu tieteellisissä konferensseissä kääntyy kansainväliseksi esiintymiskokemukseksi ja verkostoitumiseksi.”

Atte Oksanen, Aviisi 11/2006

_______________

”Erottaudu muista ehdokkaista näillä järisyttävän konkreettisilla vaaliteemoilla; hyvinvointi, turvallisuus, rauha, demokratia, oikeudenmukaisuus, sivistys, ympäristö, solidaarisuus ja tasa-arvo. Erottaudu ja ole rohkea. Laita vaaliteemat eri järjestykseen kuin kilpailijoillasi.”

Jukka Aminoff, Nuori Keskusta 3/2006

_______________

”Tällaista kutsutaan ihan yleisesti symboliseksi lainsäädännöksi. Jotain poliittista painetta siihen ministeriöstä tulee. Yleensä sitä perustellaan sillä, että lailla halutaan ’lähettää viesti’. Viestejä voidaan mielestäni lähettää hyvällä puheella tai vaikka sähköpostilla, mutta pitäisi ymmärtää, ettei rikoslaki ole mikään postitoimisto.”

Tuija Brax, Ylioppilaslehti 14/2006

_______________

”Hätäkeskusjohtaja otti hatkat hommistaan ja häipyi. Oli siis vikaa johdossa. Samoihin aikoihin julkaistiin uutinen tutkimuksesta, jossa kysyttiin, haluavatko johtajat naapurustoonsa mielisairaita. Eivät halunneet.

Kysymyksen asetelmahan oli vaillinainen. Olisi pitänyt kysyä myös mielisairailta, haluavatko he naapurustoonsa johtajia.”

Maija Dahlgren, Metro 203/2006

_______________

”Minun kasvattajiani olivat pikkuisen vanhemmat tytöt, Kodin lääkärikirja ja lasiovisen kirjahyllyn kirjarivien takana poikittain piilossa säilytetty Aina vain Amber, mielenkiintoinen, kiihottava kirja.

Näillä perustiedoilla pääsin naimisiin juuri sen pojan kanssa ja samoista perustiedoista johtuen pääsin hänestä (tai hän minusta) eroon kymmenisen vuotta myöhemmin kolme miehenalkua kainalossani.”

Vuokko Niskanen, Tyyris Tyllerö 3/2006

mainos

_______________

”Taannoinen Presson slogan ’jep, jep & jep’ on saanut varteenotettavan kilpalijan ’järki hoi’-sloganien alati kiihtyvässä taistossa.

Sokos Hotel Presidentti Clubin lanseerauksessa käytettävä iskulause ’Tsupi Tsupi!’ kertoo oivaltavasti kaiken olennaisen tuotteen brändilupauksesta -siis sen, että ’Höpö Höpö’, ’Pili Pali’, ’Diibadaaba’ ja ’Blaa Blaa’.”

Hanurista-palsta, Markkinointi&Mainonta 31/2006

_______________

”Pienissä laumoissa sudet ei ulvo, koska niitä ei oo paljon eikä ne halua.”

Esikoiskirjailija Eljas Kokkonen (6 v), Turun ylioppilaslehti 13/2006

_______________

”Pendolino saapui ajallaan. – Kuopiosta Helsinkiin matkalla ollut Pendolino-juna S76 saapui keskiviikkona Helsinkiin aikataulun mukaisesti kello 17:48. VR:n viestintäosasto epäilee syyksi teknistä vikaa, mutta ei sulkenut pois vandalismin mahdollisuutta. Ratahallintokeskus tutkii asiaa.”

Lehti – totuus seuraa perästä 18.10.2006

http://lehti.samizdat.info/2006/10/18/

_______________

Koonnut: Pertti Laesmaa

  • 9.9.2009