Muut lehdet

Lukuaika: 2 minuuttia

Muut lehdet

Muiden lehtien parhaat palat.

”Aikuisuus ja aikuinen persoonallisuus eivät ole muodissa, vaan narsistinen ja lapsellinen persoonallisuus ja elämäntapa. Julkisuudessa tuntuu korostuvan käsitys, että ihmisen elämän lakipiste on 25-vuotiaana ja baarissa.”

Marja Jylhä, Mielenterveys 5/2006

_______________

”Luoja paratkoon ja uskokaa, ikä ei tee miestä autuaaksi. Viittäkymppiä lähestyvä regressoituu murheineen näppylänaamaisen teinipojan tasolle: kolme lasta siittänyt itkee treffikumppanilleen peniksensä pienuutta, herrasmies talloo daamin varpaille omakehunousuhumalassaan. Keski-ikäiset naiset ovat itseluottamuksessaan, -tuntemuksessaan ja seksuaalisuutensa haltuunotossa asiantuntijajargonilla ilmaisten terveesti narsistisia. Saman ikäluokan miehet hakkaavat kaikkivoipaisuudessaan pissiksetkin. Heille on jäänyt päälle kehitysvaihe, jossa naiset toimivat apuminän jatkeina.”

Nora Kärkkäinen, Turun Ylioppilaslehti 16/2006

_______________

”Oman ilmiönsä muodostavat sekä TV:n että radion uutisstudioiden puppugeneraattorit. Maailmalla saattaa tapahtua mitä tahansa, mutta Ylen uutisosastoja se ei heilauta. Sen sijaan TV:n pääuutislähetyksissä saatetaan kertoa, että suomalaiset juovat nykyisin suodatinkahvia enemmän kuin pannukahvia!! Uskomatonta. Viime viikon suurin uutinen oli se, että oli satanut lunta ja että tiet ovat liukkaat. Kenelle tämä oli uutinen? Tehdäänkö näitä uutisia kaivostyömiehille tai vankiloiden eristyssellien asukkaille, jotka eivät mahdollisesti voi katsoa ikkunasta ulos ja todeta, että lunta tulee.”

Hannu Virtanen, Elonkehä 11/2006

_______________

”Me oltiin siellä kaikki. Suomalaiset ovat taas päässeet osaksi maailman suuria tapahtumia. Ruotsin taannoinen hallitsija, aatelistaustainen Olof Palme murhattiin aseella, jota suomalainen Kari käytti pankkiryöstössä. Karin jälkeen asetta käsitteli suomalainen Erik. Sen jälkeen Palme ammuttiin Sveavägenillä ja nyt aseen löysi ahvenanmaalainen Benny. Näin sitä siirrytään kohti historiallisen kuvakudoksen keskustaa.”

Hanurista-palsta, Markkinointi&Mainonta 36/2006

_______________

”Lehden saamien tietojen mukaan poliisi uskoo murha-aseen olevan Adolf Fredrikin kirkon pihamaalta löydetty suuri graniittilaatta. Laattaan on kaiverrettu Palmen nimi sekä syntymä- ja kuolinpäivät, mikä herätti poliisin epäilykset.

Vaihtoehtoinen tutkintalinja selvittää myös mahdollisuutta, että murha-ase olisi örebrolaisen omakotitalon piharakennuksesta löytynyt moottorisaha.”

Lehti – totuus seuraa perästä 21.11.2006

http://lehti.samizdat.info/2006/11/21/

_______________

”Isäni on kyllä hongkongilainen, mutta vanhemmillani oli sellainen tasapuolisuuden periaate, että joka toinen lapsi syntyy Hongkongissa ja joka toinen Suomessa. Äiti kävi synnyttämässä minut kotiseudullansa Pohjanmaalla, ja kolmeviikkoisena lensin sitten takaisin Hongkongiin.”

Elina Sanin, Polyteekkari 16/2006

mainos

_______________

”Kun Hesarin toimittaja Jussi Ahlroth oli seuraamassa Lordia (Sony BMG) Ateenassa, hänen ylistävät raporttinsa muistuttivat lähinnä jatkosodan tk-joukkojen raportointia Itä-Karjalan ihanista olosuhteista. Ei ihme, että Ahlroth ryhtyi seuraavaksi vääntämään joulumarkkinoille fanikirjaa Lordista. Eläköön kriittinen kulttuurijournalismi!”

Nimimerkki Vihreät lasit, Vihreä Lanka 47/2006

_______________

Koonnut: Pertti Laesmaa

  • 9.9.2009