Muut lehdet

Lukuaika: < 1 minuutti

Muut lehdet

Muiden lehtien parhaat palat!

Muistan karvaisen liikunnanopettajan, joka istui matkailuautossa kentän laidalla, kun me pelasimme jalkapalloa sateessa. Äijän mielestä ”ei ole olemassa huonoja säitä, vaan ainoastaan huonoja varusteita.”

Eetu Viren, Nuori Voima 5/2006

_______________

Edelleen useimmat suomalaiset pitävät nuorisotyöntekijää mukavana tyyppinä, joka hengailee nuorisotalolla biljardia pelaten. Ja nuorisoa pidetään velttona massana, joka flegmaattisena nojailee samoihin biljardipöytiin.

Matti Kapanen, Libero 5/2006

_______________

Kun Yleisradion periaate oli alun perin tarjota parasta mahdollista kaikille, niin nyt se on muuttunut pyrkimykseksi tarjota kaiken-laista kelle vain.

Sinikka Klaus, Kritiikin Uutiset 4/2006

_______________

Miksi ihmeessä naisen pitäisi olla ”seksikäs” tavallisena arkisena työpäivänä, kun hän ei ole mitenkään parinhaku mielessä liikkeellä eikä tunne tarvetta esitellä lisääntymisominaisuuksiaan.

Pirkko Seppi, Mielenterveys 6/2006

_______________

Ydinvoiman lisärakentamisesta on tullut suomalaisille työmarkkinajärjestöille refleksinomainen toiminto. Kun asia tulee puheeksi, ne alkavat erittää sylkeä, oli nälkä tai ei. SAK ja EK vaativat tämän viikon maanantaina kuudetta ydinvoimalaa, vaikka viidennenkin rakentaminen takkuilee.

Ennen vanhaan suomalaiset työpaikat perustuivat runsaasti energiaa käyttävään teollisuuteen. Nykyään uudet suomalaiset tehtaat rakennetaan Kiinaan tai Etelä-Amerikkaan. Työmarkkinajärjestöt ovat kuitenkin juuttuneet vanhaan rooliinsa. Kun niitä lyö kuminuijalla polveen, ne heilauttavat jalkaa ja vaativat lisää halpaa sähköa.

Elina Grundström, Vihreä Lanka 1–2/2007

_______________

Jyväskylän kaupunginhallitus tarjoaa 200 000 euron erorahan kaikille Perloksen irtisanottaville työntekijöille. Summa on sama, jonka kaupunginhallitus päätti maksaa entiselle kaupunginjohtajalle Pekka Kettuselle, vaikka päätöksen lainvoimaisuus oli hyvinkin kyseenalainen.

”Jos sille ketkulle mulkulle maksetaan, niin vaikka se pahalta tuntuu, niin on se vähintään kohtuullista maksaa myös joillekin oikeasti rahaa tarvitsevillekin. Ja tarvitsevilla en siis tarkoita ainakaan lähikirjastoja”, Henna Virkkunen laskeskelee.

Matkapuhelimen paskoja muoviosia valmistava Perlos vaatii jatkossa Kiinan-tehtaidensa työntekijöiltä sitoutumista yhden lapsen politiikkaan, ehdotonta uskollisuutta kommunistipuolueelle, ammattiyhdistysliikkeestä kieltäytymistä ja melkoisen heppoisia työturvallisuusoloja.

mainos

”Työelämän joustoja”, yhtiön johdosta kommentoitiin.

Lehti – totuus seuraa perästä 17.1.2007

http://lehti.samizdat.info/2007/1/17/

_______________

Koonnut Pertti Laesmaa

  • 9.9.2009