Muut lehdet

Lukuaika: 2 minuuttia

Muut lehdet

Muiden lehtien parhaat palat.

Antikapitalismi voi olla myös kivaa! Voima on oikea valinta sinulle, joka pidät laiskasta ajattelusta ja vasemmistopopulismista. Nuoren identiteettivasemmiston Cosmopolitan.

Lauri Holappa, Debatti 2/2007

_______________

Kyllä se oli helppoa silloin joskus, kun puhuttiin vaan punkista, uudesta aallosta (josta jotkut viisaammat käyttivät nimitystä new wave), oista ja hardcoresta. Toista se on nyt. Ja kuka näitä nimiä keksii? Nämä kaikki alla olevat genret on napattu viime Vaihtoehdosta: 80-luvun hardcore, agri-core, alternative rock, anarkopunk, anti-pc-kasikaks, autotallirock, black & death metal, blastbeat, blues, crusthardcore, d-beat, d-beatti-hoosee, DC-hardcore, fastcore, free jazz violence explosion, grindcore, grindi-crust, H&M rock, hardcore, hevimpää rokkia, hittirock, KBD-punk, kikkelijazz, Kiss-bile-hevi-hardrock, krautrock, krustigrindi, kulmikas rokki, metallista hardcorea, noisecore, old-school hardcore, perusrokkenroll, Piippos-Saraste punk, pimupower, punk, pääkallopaitarock, Ramo-uusiaalto, retropunk, riotgrrl-hoosee, suomirock, UK82, uusiokrust, youth crew, äärimmäistä grindiä, ökämökää…”

Kari ”Näkä” Närhi, Toinen Vaihtoehto 2/2007

_______________

Sukupolveni unta. Tähän on tultu. Hömppäjulkkis Jone Nikula koostaa kirjan unista, joita tavikset ovat nähneet julkkiksista. Jos kirjan lähtökohta on heppoinen, niin entäs kustantamo Johnny Knigan yritys tehdä hatarasta rahastamisyrityksestä sosiologiaa: ”Jos julkkikset ovat zeitgeistin ilmentymiä, täytyy heistä nähtyjen unien olla kansakunnan alitajunnan ilmentymiä. Unet julkuista ovat siis suomalaisten viettien ja intressien indikaattoreita. Spontaanissa sensuroimattomuudessaan ne kertovat ajasta, jossa elämme, ja siitä juorupalstojen julkisuuskuvasta, jota meille hyllymetreittäin myydään”, kertovat Knigan nettisivut.

Jone, älä unta nää!

Hanurista-palsta, Markkinointi&Mainonta 21/2007

_______________

Kuulen usein tupakkahuoneesta naurua. Jonain päivänä sekin saadaan kuriin.”

Ruben Stiller, Image 5–6/2007

_______________

Maailma on pelastunut, kertoivat kansainväliset uutistoimistot pääuutisenaan torstaina. Maailman pelastumisen aiheutti luotettavien lähteiden mukaan Suomen ulkoministerin llkka Kanervan alkuviikkoinen vierailu Yhdysvalloissa. Heti Kanervan tavattua kollegansa Condoleezza Ricen, ovat kaikki maapalloa ja ihmiskuntaa vaivanneet ongelmat poistuneet ja elämä on yhtä auringonpaistetta, lähteet jatkavat. Torstaihin mennessä maailmasta olivat jo kokonaan hävinneet kulkutaudit, nälkä, sodat ja postmoderni rock.

”Odotamme että viimeistään viikonloppuna poistuvat vielä pienet vastoinkäymiset, ikävät epäonnistumiset, Linkin’ Park ja kännimokat”, kertoi maailman virallinen äänitorvi Max Jakobson. Kanerva ei kuitenkaan ehtinyt enää pelastaa ilmastoa ja Afrikan hätää, sillä G8-huippukokous onnistui siinä harmillisesti vain muutamaa päivää aikaisemmin.”

Lehti -totuus seuraa perästä 14.6.2007

lehti.samizdat.info/2007/6/14/

_______________

Koonnut: Pertti Laesmaa

mainos
  • 9.9.2009