Muut lehdet

Lukuaika: < 1 minuutti

Muut lehdet

Muissakin lehdissä osataan!

Välillä mietin, mitä tapahtuu, kun kyykytettyjen sukupolvi siirtyy lopullisesti työelämään. Pätkätöihin tottuneet  pitävät kesäloman kaltaisia, aivan normaaleja asioita helposti luksuksena.

On hälyttävää ja hivenen nöryyttävää, että monilla aloilla vuosikausia työnsä moitteetta tehneen vakinaistamista pidetään kakkukestien arvoisena asiana. Mitä vielä, ilotulitus?

Veera Luoma-aho, Ylioppilaslehti 12/2008

_______________

Helsingin Sanomat on nähtävästi alkanut myydä ilmoituspakettia, johon yhdistellään ennakkoluulottomasti myös journalistisia elementtejä.

Mari Kiviniemen (kesk.) kunnallisvaalipakettiin kuului ilmoitus viime perjantain Hesarissa, uutinen ilmoituksesta saman päivän HS.fissä, uutinen ilmoituksesta seuraavan päivän printtilehdessä sekä pilapiirros ilmoituksesta kertovasta uutisesta sunnuntain lehdessä.

Pakettiin on mahdollista yhdistää myös ääneen luettu uutinen ilmoituksesta tai ilmoituksesta kertovasta uutisesta kertovasta pilapiirroksesta Radio Helsingissä.

Hanurista-palsta, Markkinointi&Mainonta 26/2008

_______________

Yhteiskunnallisista palveluista ja taloudesta vastaavat ministerit toimivat päivittäistavarakaupan aukiololobbareina. Ketkä ryhtyisivät lobbareiksi, jos palvelualojen työntekijät vaatisivat kunnallisten palvelujen aukioloihin laajennuksia?

Kaarlo Julkunen, PAM 13/2008

_______________

Kirjasto on niin loistava palvelu, että sen pitäisi luottaa hyvin menestyneeseen brändiinsä. Jos puuttuvien murkkuikäisten kalastelu edellyttää peliluolien perustamista, ollaan ainakin tasa-arvon näkökulmasta hankalassa tilanteessa. Entisenä hevostyttönä vaadin poneja kirjastoihin!

Ritva Hokka-Ahti, Kirjasto 4/2008

_______________

Talous, Ulkomaat. Eri puolilla maailmaa on seurattu järkytyksellä uutisia amerikkalaisten investointipankkien konkursseista ja Yhdysvaltain talousvaikeuksista. Wall Streetille satelee myötätunnon ilmauksia ja lupauksia hätäavusta.

”Normaalissa arjessamme nämä asiat saattavat tuntua kaukaisilta”, totesi kuusivuotias Manute Darfurin pakolaisleirillä.

”Mutta tragedioiden hetkellä maailma pienenee. Tuntuu, että olen tänään vähän lähempänä bostonilaista kiinteistönvälittäjää kuin eilen”, Manute sanoi selvästi liikuttuneena.

Lehti – totuus seuraa perässä 15.9.2008

mainos

http://lehti.samizdat.info/

_______________

Koonnut: Pertti Laesmaa

  • 9.9.2009