Muut lehdet

Lukuaika: < 1 minuutti

Muut lehdet

Muiden lehtien parhaat palat.

Jouni Avelin, Kulttuurivihkot 4/2009

_______________

Miksi jopa yksinään rappukäytäviä luuttuavalta siivoojalta vaaditaan asiakaspalvelutaitoja? Ja lisäksi nopeaa mutta huolellista otetta, suurta kiireen ja stressinsietokykyä sekä omaa autoa, vaikka työpaikka sijaitsisi naapuritalossa.”

Susanne Setälä, Lumooja 1/2009

_______________

Helppo arvata, kuka nämä Voutilaisen vedätysten tutkintakulut saa taas kustantaa.”

Nimimerkki Nimetön, Metro 156/2009

_______________

Pitäisihän jokaisen tajuta, ettei esimerkiksi voi ylläpitää kahtatoista TV-kanavaa ja vielä maksaa johtoportaalle sen ansaitsemia sitoutumisoptioita, jos on kitkuteltava puoliväkisin kiskotuilla lupamaksuilla.

Demokratian nimessä sama maksu joka kattilakunnalle, oli siinä sitten yksi tai yhdeksän jäsentä. Saman verran kuitenkin kuluu ohjelmatarjontaa, tuijottaa ruutua yksi tai useampi. Turha siinä on minimieläkkeelläkään kitkuttelevan valittaa, ettei tarvitse sen enempää television kuin radionkaan tarjontaa, kun ei kunnolla kuule eikä paljon enää jaksa katsellakaan.”

Nimimerkki Emmaliisa, Elonkehä 6/2009

_______________

Vai pitäisikö Raimo Sailaksen tapaan pelotella ilmastonmuutoksella? Puolustaessaan kehnoa budjettiesitystä Sailas – itse lapseton mies – sanoi, että ”päiväkotien ryhmäkoot ovat pieni asia ilmastonmuutokseen verrattuna”. Niin kuin tietysti ovatkin, jos asiaa katsoo valtioneuvoston ikkunan takaa.”

Nimimerkki Eero, Tiedonantaja 28/2009

_______________

Kulkutautiuhkan on tuotava muutoksia myös työpaikoille. Kansanterveys vaatii nyt, että pomojen nuoleskelemisesta ja kultaisista kädenpuristuksista luovutaan.”

Tapio Bergholm, Pam 12/2009

_______________

Kun tulemme lavalle rollaattorin kanssa ja heitämme ”Mä joka päivä töitä teen”, niin silloin on aika heittää hanskat tiskiin.”

mainos

Matti Ruohonen, Motiivi 8/2009

_______________

Ei tarvitse vetää heteronormatiivista pariutumistanssia, jossa mies on aktiivinen hormonihyrrä ja nainen on vaikeasti lähestyttävä, mystinen ja aistikas olento, joka tarvitsee tunnin mittaisen esileikin hyväksyäkseen uroksensa.”

Nimimerkki Fredrika, Tulva 2/2009

_______________

Koonnut: Pertti Laesmaa

  • 9.9.2009