Muut lehdet

Lukuaika: 2 minuuttia

Muut lehdet

Muiden lehtien parhaat palat.

Kymmenestä vuoden 2009 Miss Suomi -finalistista seitsemän työskenteli palvelualoilla.

Pamilaiset ovat kauniita, palvelualojen osuus suomalaisesta työvoimasta kasvaa. Looginen päätelmä: Kansa on muuttumassa paremman näköiseksi!

Vahvat viestit -palsta, Pam 4/2009

________________

Ajatus on vähän sama kuin 70-luvun pioneeritoiminnassa. Tuolloinhan uskottiin, että kun lapsi leikkii kivassa kerhossa joka viikko, hän samalla oppii kommunistiksi ja aikuisena kylvää aatetta ympäriinsä omalla esimerkillään. Toisin kuitenkin kävi. Pioneeripennuista kasvoi markkinatalouden ahkerin kulutussukupolvi, jonka kriittisin segmentti tyytyi kirjoittamaan ironisia pilkkaromaaneja vanhempiensa utopioista.

Minna Lindgren, Sibis 1/2009

________________

Harrastukset eivät ole tärkeitä. Ne ovat ehdottoman välttämättömiä. Ystäväni heitti kerran pohdiskeltavakseni kysymyksen, mitä muistokirjoituksessani mahdettaisiin minusta kertoa. Työurallani ohittamieni virstanpylväiden lisäksi mainittaisiin taatusti jotain oleellista harrastuksistani. Mielikuva on masentava. Ehkä pitäisi alkaa harrastaa golfia. Tai edes pubitikkaa. ”Hän jaksoi päivittää Facebook-statustaan kerran tunnissa vielä saattohoidossakin” ei kerta kaikkiaan kuulosta unelmien nekrologilta.

Nimimerkki Ruzaccho, Ylioppilaslehti 4/2009

________________

Pekonia koko rahalla. Ihmelääke Gastronel+ lupaa Hesarin ilmoituksessaan onnen päivät kaikille pekonin ystäville. Autokauppias Ville Haaralakin vakuuttaa, että ”viimeksi eilen kävin grillillä ja vetäisin pekonilautasen tuplapekonilla, ja vatsa vain kiittää”.

Hanurista-palsta, Markkinointi&Mainonta 8/2009

________________

Enkä nyt aio puhua pelkästään uskomattomimmista ympärillämme olevista todisteista – kuinka tulevaa Mannerheim-elokuvaa selostetaan melkein päivä päivältä kuin lapsenuskon huumaamina, kuinka ainoa kriteeri alkaa olla onko ”näyttelijä näköinen”, kuinka kulttuuripalstoilla on entisen esseekulttuurin vastapainona ihastelua siitä, että tehosteita ja lavasteita tulee kuulemma hoitamaan jopa ulkomaalaisia.

Peter von Bagh, Filmihullu 1/2009

________________

Minut on Pohjanmaalla kasvatettu körttiläiseksi, joten karvainen asu ja häntä auttavat minua roolin hahmottamisessa.

Anu Komsi, Rondo 3/2009

________________

mainos

Pääministeri Matti Vanhasen kohua herättänyt päätös eläkeiän nostosta ei Lehden saamien tietojen mukaan syntynytkään Rukan hangilla hiihdellessä. Sen sijaan päätöksen taustalla on chat-keskustelu Suomi24-sivustolla valtiovarainministeri Jyrki Kataisen kanssa. Vanhasta kuitenkin hävetti myöntää keskustapiireissä, että osaa käyttää tietokonetta, joten hän ei uskaltanut kertoa totuutta.

”No mietin jotain hyvää nelikirjaimista väärää paikkaa, mutta Ikea oli jo käytetty ja Rukan lisäksi ei tullut muita mieleen”, aina värikäs ja mielikuvituksellinen pääministeri myöntää.

Lehti – totuus seuraa perässä 14.03.2009

________________

Koonnut: Pertti Laesmaa

  • 9.9.2009