Minä olen transpainija

Lukuaika: 2 minuuttia

Minä olen transpainija

Jessica Love on show-painikehien ainoa trane Euroopassa.

Peruskoulussa olin tavallinen poika. Nyt 24-vuotiaana olen 183-senttinen panseksuaali transnainen ja ammattipainija. Olen Jessica Love, transpainija, ja minä olen ihana.

Vanhempani erosivat, kun olin ihan pieni. Muutimme pikkuveljeni kanssa mummin ja vaarin luokse asumaan, koska tarha ja koulut olivat Käpylässä lähellä. Synttärijuhlille mummi leipoi valtavia täytekakkuja. Vaari oli kotoisin Pohjois-Karjalasta ja työskennellyt siellä tukkimiehenä. En tiedä onko se karjalaista, mutta pidän moottorisahoista.

Halusin jo lapsena olla painija. Olin rämäpäinen. Laskin pulkalla pahimmat hyppyrit ja tykkäsin leikkiä kukkulan kuningasta. Yläasteella näytin Iron Maiden -fanilta, vaikka en edes kuunnellut heviä. Ihailin Lordia, jonka julisteita minulla oli seinällä.

Kun 17–19-vuotiaana kömmin ulos kaapista Jessicana, aloin myös toteuttaa rohkeammin goottipuoltani. ”Miesaikanani” näytin ehkä vampyyriltä: käytin pitkää, mustaa nahkatakkia, kasvatin pitkän tukan ja meikkasinkin vähän, mutta olin tosi äijä.

Tyttöystäväni Jonna pitää minua lesbona ja itseään heterona, mutta olemme kai molemmat panseksuaaleja. Jonna kuitenkin sanoo, että olen ainoa nainen, josta hän voisi olla seksuaalisesti kiinnostunut.

Me asutaan Vantaalla susien ja karhujen seassa, ja täällä on Ikea. Jonna ei välitä sukupuolesta, hän näkee minussa ihmisen. Jos me saadaan lapsi, sen nimeksi tulee Andy Francesca. Se voi olla tyttö tai poika.

Olemme kihloissa, mutta me ei olla haluttu mennä rekkariin. Autoja ja koiria rekisteröidään. Me odotamme, että pääsemme naimisiin.

Painikehä on minulle pyhä, siellä ei perseillä.

Ammattipaini, pro wrestling, kulkee monella nimellä. Suomessa se tunnetaan myös show-painina. Se on näyttävä show ja teatraalinen kamppailulaji. Show-elementin takia paini voi näyttää helpolta tai feikiltä, mutta se juuri tekee lajista raskaan. Kaikki pitää tehdä isosti ja kaiken tulee näkyä takariviin saakka.

Koulutuksessa opetellaan välttämään loukkaantumisia, mutta vahinkoja sattuu. Ideana on periaatteessa tappaa toinen, mutta tappaa ei tietenkään saa. Paini on nimenomaan väkivaltaviihdettä.

En tykkää lässytellä, olen niin sanotusti stiffi. Otan kovasti turpaan, mutta kamppailen sitkeästi vastaan. Olen adrenaliini-junkie, ja parhaimmat kiksit tulee painista.

Äijempää lajia on vaikea keksiä, mutta klubin jengillä on kuitenkin hyvä bisnesvaisto ja Jessican markkina-arvo ymmärretään. Fanikunta on ihan perustallaajaa, myös lapset tykkää, koska olen tällainen värikäs prinsessa.

Olen Euroopan ainoa trans-painija ja koko maailmassa meitä on kymmenkunta. Miehiä sukkahousuissa on nähty, mutta minä olen ihan real deal ja vieläpä hyvännäköinen!

Genitaalikirurgia ei välttämättä kuulu sukupuolenkorjaushoitoihin. Minulla on kaunis naispenis ja kivekseni Sami ja Tero ovat tallella. Suomessa sukupuolenkorjausprosessi edellyttää lisääntymiskyvyttömyyttä, mutta minun kohdallani hormonaalinen kastraatio on riittävä.

Minulla on virallisesti naisen nimi ja henkilöturvatunnus. Olen eheä transnainen. Minun on toisinaan vaikea pitää turpaani kiinni: olen transsukupuolinen!

Minun ei tarvitse elää stelttinä, niin ettei kukaan huomaisi. On kaksi eri asiaa olla hyvännäköinen tai läpimenevä.

Minulle riittää, että näytän hyvältä. Tykkään meikata ja laittautua nätiksi, mutta en koe, että naisena pitäisi toimia erityisen naisellisesti. Teen asioita ihmisenä.

Vaikka minua viehättää kaikki pelottava ja synkkä, tykkään silti pinkistä ja söpöydestä. Olen myös herkkä, itken helposti leffoissa.

Olen nyt se, joka haluan olla, ammattipainija ja naapurin värikäs täti, joka pitää naapurin lapsille askartelukerhoa. Parasta elämässä on ollut Jonnan tapaaminen ja se, että uskalsin taas rakastaa. Ainoa mitä kadun on se, että en koskaan kasvattanut viiksiä.

mainos

Olisi siistiä myydä koko omaisuus ja lähteä prätkällä liikenteeseen. Täällä ei tapahdu mitään. Jos tulee maailmanloppu, niin Suomessa on todennäköisesti pari astetta pakkasta, ja se on siinä.

Seuraa Jessicaa somessa: facebook.com/Jessica.love.wrestling, twitter.com/JessicaLoveFCF, forsakenfashiondolls.blogspot.fi

Lisää ammattipainista Suomessa: wrestling.fi, facebook.com/fcfwrestling, twitter.com/fcfwrestling

Ingressi korjattu 30.6.2014 kello 17, sana transu muutettu traneksi.

Sami K. Vitikainen

  • 23.6.2014