Mainoskupla puhkesi taas

Vastamainoskilpailun voittajat ovat selvillä.

Vastamainoskilpailu Mainoskuplan tämänvuotinen voittaja on työryhmä Mambaliiton ”Ilkeä – Pannaan halvalla” -videotyö. Huonekalujätti Ikeaa kritisoiva työ oli viisihenkisen tuomariston mukaan humoristinen, ronski ja sopivan röyhkeä.

”Taidokas, oikeasti parodioidun yrityksen mainoksen näköinen mainos ja selkeä, napakka sanoma”, tuomaristoon kuulunut sarjakuvapiirtäjä Kaisa Leka kommentoi Mambaliiton videota.

Kilpailuun osallistui 24 työtä, ja kärkikolmikkoon päätyi kaksi videota ja yksi juliste. Toiseksi tuli Jana Balušíkován McDonald’s-aiheinen juliste ”I’m Growing It” ja kolmannen sijan saavutti työryhmä Mudvertising Groupin videotyö ”Mega Nyyh”, joka ottaa kantaa jämähtäneisiin sukupuolirooleihin. Lisäksi erikoismaininnan sai Mikko Metson juliste ”Tulvivaara 2012”.

Mikko Siltanen

Kommentoi Facebookissa

Liity rauhanarmeijaan
voima
  • 10.12.2012

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.