Maailma & me

Lukuaika: < 1 minuutti

Maailma & me

Maailmalla & meillä puhuttavat sivarin villasukat, arvostetut ammatit & pikavilpit.

Haluatko lainaa?

Ei hätää, onnistuu. ”Jopa 15,000 euroa ilman vakuuksia, takaajia tai aikeita maksaa takaisin” kertoo uusi pikavilppi-sivusto. Sen mukaan ”lainaa voi hakea jokainen 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, joka asuu vakituisesti Suomessa ja on hoitanut raha-asiansa huonosti. Normaalit lainamme ovat 3000-6000 euroa. Vilppiklubin jäsenenä on mahdollisuus hakea suurempia, jopa 15000 euron lainoja!”

www.pikavilppi.fi

_______________

Ovatko toimittajat hotteja?

Kuinka mielikuvat muodostuvat? Hissukseen. Leluvalmistaja Mattel lanseerasi hiljattain Barbie-uutisankkurin. Toimittajan antelias kaula-aukko lupailee viehkeästi vilausta tissivaosta. Hemaiseva blondi käy terhakkaasti haastateltavien luo mikrofoni tanassa.

Suomen Kuvalehden julkaisemassa Ammattien arvostus 2010 -tutkimuksessa lehtitoimittaja löytyy sijalta 283.

Nopeimmin laskeneiden listalta löytyvä TV-toimittaja pärjäsi hieman paremmin, yltäen sijalle 253. Vihonviimeisenä listalta löytyy ovelta ovelle -myyjä, sijalta 380. Auttaisivatkohan avoimemmat kaula-aukot?

_______________

Sivarillekin sukat!

Sotilaskotiliitto käynnisti kesällä kampanjan, jonka päämääränä on kutoa kaikille vuonna 2011 palvelukseen astuville sotilaille lämpöiset sukat. Aseistakieltäytyjäliitto huomauttaa, että myös sivarin ja totaalikieltäytyjien varpaita saattaa paleltaa talvella. Jos sotilaille kudottavien sukkien pitää sopia maastopuvun väriin, sitä ongelmaa ei ole sivarisukissa! Kudonta-aikaa on vuoden 2010 loppuun asti. Kysymyksiä ja toimitusohjeita voit kysellä osoitteesta sivarisukka@gmail.com.

_______________

Koonnut: Kimmo Jylhämö

  • 5.10.2010