Lukijaposti

Lukuaika: 3 minuuttia

Lukijaposti

Fifin ja Voiman lukijoilla on asiaa.

Asiaa!

Kimmo Jylhämö 5/2011 pääkirjoituksessa oli kerrassaan hienoa itsekritiikkiä lehdeltä. Oman ajatusmaailman kriittinen tarkastelu onkin aina loistanut poissaolollaan brändistä nimeltä Voima. Lehtihän tarjoaa tosiasiassa yllättävän kapeakatseisen ja äärimmilleen tuotteistetun maailmankuvan, joka vapauttaa tarkasti rajatun kohderyhmänsä mukavasti tarpeesta ajatella kriittisesti omilla aivoillaan.

Tukholman AIK & pesäpallomaila

_______________

Viestintää

Ihmettelen osaamattomuutta, kun en saa läpi kommenttiani Sofin tekstiin. Ennen kirjoittelin koneella ja myös keskustelin puhelimessa. Nykyään en ymmärrä miten toimia; on nimittäin teksti että voisi kommentoida, mutta miten se onnistuu kun tekee kaiken mitä pyydetään mutta tämä idiootti kone ei suostu ottamaan tekstiä vastaan. Kommentointiin tarvitaan joku ihmeen tunnusluku ja ja jotain lisää. Mitä tämä on? Kun olisi mielenkiintoinen juttu ja haluisi keskustella siitä niin se ei käy. Mitä tämä kaikki oikein merkitsee? Voisitteko te siis avata tämän foorumin keskustelulle vai pidättekö täällä jotain salaseuraa?

”Voimalainen”

Toimitus vastaa: Fifin salaseura on sikäli harvinainen, että kuka tahansa saa liittyä siihen. Tervetuloa! Sivuston käyttäjäksi rekisteröidytään yläpalkin kohdasta rekisteröidy. Siellä luodaan käyttäjätunnus ja valitaan salasana. Rekisteröityminen kyllä edellyttää, että käytössäsi on sähköpostiosoite.

________________

Vanhat, hyvät ajat takaisin

Missä luuraavat kirjeenvaihtajabloggaajien vanhat jutut. Miksen löydä enää mistään kirjeenvaihtajien viime kuun juttuja ???? Ei kai niitä nyt poistettu ole hä?

Joonas

Toimitus vastaa: Hei Joonas. Fifihän on luonnoltaan terrieri, joten ei siltä mitään saa pois, jos kerran on annettu. Mutta on totta, että navigaatiosysteemiä on rukattu viime aikoina. Tavoitteena on parempi tulevaisuus, joten kärsivällisyyttä, jos järjestelmä välillä takkuaakin. Kunkin kirjoittajan vanhoihin teksteihin pääsee sivun oikeassa laidassa olevasta linkkiluettelosta.

Jos taas et ole erityisesti kiinnostunut kenestäkään yksittäisestä kirjoittajasta, klikkaamalla sivun yläpalkin kohtaa blogit pääset katsomaan koko joukkueen viimeaikaiset tekstit. Jos taas haluaisit surffata jollain muulla metodilla, kerro siitä lisää.

_______________

Tulevaisuuden näkymiä

Hei ajattelin piristää ihmisten tulevaisuuden näkymiä tällaisella tekstilla jos sopii lehteenne: Ei olla yksin tässä maailmankaikkeudessa, onneksi! Viralliset UFO-paljastukset, ns. Disclosure, on alkanut USA:ssa. FBI ja NSA ovat julkaisseet salaisia asiakirjojaan liittyen mm. Roswellin tapaukseen, jossa kolme humanoidia löydettiin kuolleena.

Maailma tulee muuttumaan kertaheitolla, kun päästään myös salattuun UFO-teknologiaan käsiksi; rakentamaan lentäviä lautasia ja lämmittämään taloja antigravitaation tms lähes ilmaisen energian avulla.

Saastutus loppuu siihen ja maantiet jäävät lasten leikkipaikoiksi, urheiluharjoituksiin tai kuka mitäkin käyttöä keksii. Kannattaa vähentää nyt television tuijottelua ja ostosreissuja ja alkaa tuijottelemaan taivaalle. UFO- kontaktiuutisia tulee nyt kaikkialta maailmasta tasaisena virtana. Japanin ylläkin leijui lukematon joukko kosmoksen kansalaisia mikä minkinlaisella aluksella.

mainos

On vaikea kuvitelle mitä kaikkea tulee tapahtumaan, mutta luulen, että nälänhätä voitetaan pikimmiten, uskonnot muuttuvat enemmän henkisyyden suuntaan ja lomamatkamme tulevat suuntautumaan toisille planeetoille.

Jonkin aikaa tässä nyt vielä tapellaan isokenkäisten taloushirmujen ja maailman riistohallitusta rustaavien kanssa, mutta sitten ollaankin jo jättämässä materialismin ihannointi ja keskitytään elämän antoisampiin puoliin kuten rauhaan ja kaikenkattavaan universaaliin ja kosmiseen rakkauteen, joka ei tunne rajoja eikä pääse lopahtamaan.

Maapallokin siitä rauhoittuu, tulivuoret lopettavat yskimisensä ja järisevät mannerlaatat ärhentelemästä toisilleen. Jos tämän linkin voi siihen vielä laittaa: http://vault.fbi.gov/search?SearchableText=flying+saucers.

Didi Annapurna

_______________

Huolimatonta!

Tuomas Rantanen on tainnut nauttia Taistelun Turusta hieman huolimattomasti, kun ei tänne sosiaalikeskusta vaan autonomista kulttuurikeskusta olla pykäämässä. Pieni mutta iso ero.

Rastahobitti Turuust

_______________

Asene kysymys

Hyvä yritys se valkoiset veturimiehet mutta olette täysin hakuteillä (Voimassa 3/2011 maailma & me -palstalla). Olen itse ns. valkoihosena ulkomailaisena työntekijänä VR lla töissä,ja minulle ärsyttää se keskustelu ihoväristä. ihoväristä ei todelakaan ole väliä.olen törmäänyt ulkomaalaisvastuttajia niin kuljettajan kuin konduktöörin puolella.

Mutta hei! noin 20 % suomalaiset on ulkomaalaisvastusia,ns.perussuomalaiset.Minulle on sanottu suoraan että `Mä ihon ulkomaalaisia mutta sä oot hyvä jätkä ´jne. Vr lla on 0 toleransia jos kyse on syrjintä ja Vr työnantajana ei voi syytä, Vr kohtelee ulkomaalaisia työntekiöiden hyvin ja tasapuolisesti ,mutta selän takana,ja ehkä koska olen valkoinen (oletavat että olen myös rasisti) saa kuula kaikenlaista.Mutta sitä saa myös asiakaista.osa meiidän asiakaisten mielestä valkoinen ulkomaalainen on automaatisesti venälainen tai virolainen ja voi painua helvettiin.Vaikka maailmassa on kuinka monta maita missä asuvat valkoisia.Mustaihosia ovat sitten taas kaikki sossusomaleita.(vaikka suurin osa heistä on suomen kansalaisuus,harva suomalainen tunnustaa heidät selläisenä ) Se on afrosuomalainen tai pelkka suomalainen,eikö niin? ,venäläiset naiset huoria ja ruotsalaiset homoja jne.

Sekin on päivitäistä,ei voi mitään,sehan on asene kysymys. Se että konduktööri on pyytänyt kuljettaja olla pysähtämättä asemalla jos matkustaja on musta on valhe! Ja sitä paitsi mahdoton,mitä muut poisuvat matkustajat sitä sanoivat jos ajataisimme ohi? Mitäs liikeneohjaus joka valvoo junan kulkua? Lääkeiden jakamisesta,me toimittetaan löytötavarat pääsäänöllisesti löytötavaratoimistoon (lääkereseptin vaikka apteekin), katsomatta kenen tavarasta on kyse, On aina olemassa työntekijät jotka eivät kiinostaa mitään muuta kuin palkka,tai käytävät valtansa väärin,ehkä he kuuluvat siihin 20% ulkomaalaisvastaisia suomalaisia, mitäs sitten,? sehan on demokraatia.Suomessa saa perustaa natsipuolekin,eikö se kertoo riitätvästi? Kyllä teidän Voiman informatti VR lla sen tiettää.

Pete

Toimituksen kommentti: Nimimerkki Peten lukijapalaute julkaistiin poikkeuksellisesti editoimattomana.

_______________

Jotain tasoa!

Laittakaa se durandurania arvostellut teini muihin hommiin. ”Levvyarvostelija” joka ei ole aiemmin kuullut kyseisen bändin tuotantoa on kuin politiikan toimittaja joka ei tiedä ketkä ovat hallituksessa. Muutenkin voisitte yrittää noudattaa periaatetta, että jutun kirjoittaja on edes jollain tasolla perillä aiheestaan.

Konössääri

_______________

mainos
Amanda Pasanen hymyilee. Teksti: "Äänestä luonnon ja inhimillisen yhteiskunnan puolesta. 232."

Lyhyesti

On muuten vitun ärsyttävä lehti.

Anonym

  • 31.5.2011