Lukijaposti

Lukuaika: 2 minuuttia

Lukijaposti

Voiman lukijoilla on taas asiaa!

Huommenta vuoan!

Onpa virkistävää lukea Voimaa! Siinä aivan voimmaanttuu toen teolla. Kiitokset pääkirjoituksesta, kirja-arvosteluista ja monista muista upeista jutuista. Foxy Lady oli paras juttu. Kiitos siitä. Kaikkea hyvää syksyyn ja voimmaa vuoan!

Pirkko Nuutinen

_______________

Itketti ja hymyilytti

Kiitos jutusta ”Kettu naiseksi”, jossa 92-vuotias Salme Vuorinen kertoo elämästään ja aktivismistaan. Aivan mahtava juttu, jota lukiessa itketti ja hymyilytti monta kertaa.

Salmen ja hänen kaltaisensa urheuden takia meidän on jatkettava taistelua oikeudenmukaisemman yhteiskunnan puolesta, kohtaammepa millaista vastustusta tahansa.

Riina Simonen, Tampere

_______________

Juttuideoita roskalehdelle

Koska tässä teidän roskalehdessä on jutut seuraavista aiheista.

1. Pohjois-Korean nälkään kuolevista lapsista?

2. Entäpä Unkarin kansanousuun johtaneista syistä?

3. Jasser Arafatin ja muiden palestiinalaisterroristien natsimyönteiseistä lausunnoista?

4. Stalinin suunnitelmista suomalaisten suhteen sen jälkeen, kun Suomi oli vallattu?

5. Evoluution ja homouden välisestä ristiriidasta?

6. Ulkoministeriön Lähi-itään (palestiinalaisterroristien tukemiseeen) syytämien rahojen loppukohteesta?

7. Koska ajattelitte vaihtaa lehtenne nimeä ? (Nimi ei anna oikeaa kuvaa sitä perinteisestä selkärangattomasta paskahousuporukasta joka teitä kannattaa.) Tai lakkauttaa se kokonaan?

Olisitte kysyneet lehtenne kannessa olleelta vanhalta kommarinaiselta, että miltä tuntuu kuin koko elämä on mennyt hukkaan puolustaessa kuollutta aatetta!

MAINOS. Juttu jatkuu mainoksen jälkeen.

Nimimerkki Kyösti

_______________

Tyhmyyden huippu

Voi hyvänen aika tätä tyhmyyden huippua, niin järkyttävää kuin toimittajan murha onkin, niin laulu henkilölle josta 99 prosenttia Suomen kansasta ei ollut kuullutkaan, ja hänen murhansa jälkeen ainoa maa missä toimittajat ovat kirjoittaneet hänestä sivukaupalla on Suomi, Eurooppalaiset laatulehdet ovat kyllä kirjoittaneet ja tuominneet murhan mutta tälläistä suoranaista Jeesustelua asian tiimoilta on esiintynyt vain Suomessa, mutta kysymys kuuluukin, oliko Anna Politkovskajan teksti aina 100 prosenttisesti oikeaa?

En ole yhtään herra Putinin tukija, mutta eikö Suomalaisen demokratian tapana ole että syytön kunnes toisin todistetaan. Kannattaa myös miettiä jos Anna oli niin merkittävä henkilö niin miksi ihmeessä Putin tapattaisi Annan koska teidän version mukaan hän saa koko maailman tuomion murhasta, tuskin kukaan on niin tyhmä, että uskoo moiseen kuin suomalainen ns. toimittaja.

Seppo Laine

_______________

Uuden ajan kynnyksellä

Upeata, olen täydellä sydämellä ajatustenne ja toimintanne kanssa.

Lataan ja maksan ja soitan. Voiko parempaa mielenilmaisua ollakaan.

Kiitos teille ja voimia elämäänne.

Birgitta Cande

_______________

Ei tupakoivia kuviin

Voiman tilaajana olen hyvin pettynyt siihen, että Voiman 7/06 kannessa henkilö poltteli tupakkaa, kuten myös sivulla 44. Kun jo tiedetään tupakan yhteys terveyteen ja sademetsien tuhoamiseen, niin millä perusteella henkilöt polttelevat lehdessänne, ja näyttävät mallia itseään etsiville ihmisille? Ettäkö noin sitä kuuluisat ja arvostetut ihmiset tupakoivat?

Ala-asteikäiset serkkuni jäivät isättömiksi, kun syöpä pikkuhiljaa nakersi heidän tupakoijaisänsä kuoliaaksi. Kahdestaan kävivät lapset hautajaisten jälkeen isänsä haudalla.

Haluaako joku muu tarjota saman kokemuksen lapsilleen?

Julkaiskaa vielä yksi kuva tupakoitsijasta, niin irtisanon tilaukseni.

Ossi Vertainen

_______________

MAINOS. Juttu jatkuu mainoksen jälkeen.

Räkäiset naurut

Mahtava lehti tarjoaa räkäiset naurut joka ikinen kerta! Oikea vitsikirja, voittaa haisunäädän mikroaaltouunissa ihan helposti!

Älkää vain lopettako, lisää Jukka Vuoriota kiitos.

Nimimerkki JP

_______________

Kaikki sen tiesi

On aina iloinen asia saada Voima tänne ulkomaille. Kiitos kiintoisasta kirjoituksesta ”Kettu naiseksi”. Kirjoituksessa kerrotaan, että ”Vuorinen selvisi hengissä Koveron keskitysleiriltä, joka on kadonnut suomalaisten tietoisuudesta vuosikymmeniä sitten. Edes leirin nimestä ei ole varmaa tietoa. Lähteitä on vähän, joissakin niistä leirin nimi on Koveri”.

On tietysti tulkinnanvarainen asia, mikä on ”suomalaisten tietoisuus”. Mutta ainakin Suomen suurin sanomalehti on kertonut tästä vankileiristä. Tietokonehaku leirin oikealla nimellä Koveri olisi kertonut, että HS julkaisi koko sivun kuvitetun jutun 17. lokakuuta 1993 sen jälkeen kun oli entisten vankien kanssa käynyt leirin paikalla Aunuksen Karjalassa.

Monissa kirjoissa on kerrottu Koverista. Entisistä vangeista ainakin Nestori Parkkari ja Taito Tiihonen ovat julkaisseet muistelmakirjat leiriltä. Toki tiedän yhtä hyvin kuin muutkin Voiman lukijat, etteivät kaikki kirjat saa Suomessa julkisuutta ja yllä myyntimenestykseen. Hieno juttu, jos Like todella on julkaissut muistelmakirjan Koverista, kuten Voima kertoi.

Jukka Rislakki, Jurmala

_______________

Voima

  • 9.9.2009