Lukijaposti

Lukuaika: < 1 minuutti

Lukijaposti

Voiman lukijat kommentoivat lehteä.

Arvostelu muka?

Voiman viime numerossa arvosteltiin elokuva Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta.

Tämäkö oli arvostelu..? Minulla on hieman erilainen käsitys asiasta. Jos kysymys on siitä, että elokuva oli niin huono, niin perustelut olisivat olleet paikallaan. Ei kai voi sanoa muuta, että kertoo arvostelijoiden huonosta elokuvamausta, kun ei pystytä arvostelemaan järkevästi. Arvostelussa on etsitty kaiken maailman kliseitä ties mistä päin, jotta saataisiin edes aikaiseksi ”arvostelu”.

En tällaisten amatöörien ”arvostelua” pidä minkäänlaisena arvosteluna, vaan yrityksenä saada aikaan jonkinlainen provokaatio. Onnea ja menestystä seuraavaan ”arvosteluun”!

Timpe

_______________

Tekijä ja teos sekaisin

Lukiessani Heikki Kuulan Pllp:n levyarvostelua Voima-lehden numerossa 05/2008 pisti kirjoituksessa eräs asia pahasti silmääni. Arvostelussa Heikkiä sanotaan Subutex-runoilijaksi ja muutenkin arvostelija sortuu sekoittamaan kirjoituksessaan kaksi hyvin olennaista asiaa: teoksen ja tekijän.

Se, että Kuula kirjoittaa lauluja ongelmallisista öykkäreistä ja yhteiskunnasta syrjätyneistä ei tee hänestä itsestään sellaista, kuten kirjoittaja antaa ymmärtää.

Ymmärrän toki, että erityisesti rap-genren sisällä tekstit usein ovat henkilökohtaisia, mutta silti sitä ei kaunokirjalliselta teokselta voi olettaa. Varsinkin, jos tuntee Kuulan aikaisempaa tuotantoa on varsin selvää, että Pllp:llä oleva materiaali mitä todennäköisimmin ei ole omaelämänkerrallista.

Marja-Leena Tolonen

_______________

Silmät auki!

Miksi Voima-lehti puolustelee ja selkeästi sympatioi islamia poimimalla valikoivasti faktoja ja kirjoittelemalla aiheesta yksipuolisesti? Kommentoin jo kerran ja kommentoin uudelleen, että islamin maihinnousu ja hidas Euroopan islamisoituminen (laskekaapa kantaväestön ja maahanmuuttavien muslimien lisääntymisprosentit, niin tajuatte tämän olevan tulevaisuudessa islaminuskoinen maanosa) ei todellakaan ole suomalaisten hyväksi. Jo nyt on kaikenlaista kielteistä ilmiötä havaittavissa, jos vain haluaa pitää silmänsä auki.

Suomessa myydään tuoretta halal-lihaa. Näitä kauppoja on koko ajan enemmän. Eivätkö Voiman eläinystävällisinä tunnetut toimittajat muka tiedä mitä kidutusta eläimelle on halal-teurastus? Odotan edelleen artikkelia tästä aiheesta eikä pelkästään suomalaisesta tehotuotannosta. Vai ekö ole halua tai kanttia, kun kyseessä on islam?

Saatanallista!

_______________

Voima

  • 9.9.2009