Kaikki maailman metsänsuojelijat, yhtykää

Euroopan komissio raahaa jalkojaan eikä onnistu kieltämään laittomasti kaadetun puun maahantuontia.

Euroopan komissio raahaa jalkojaan eikä onnistu kieltämään laittomasti kaadetun puun maahantuontia. Epämääräisistä lähteistä peräisin olevan puun myyminen on siinä määrin hyvä bisnes, että lobbaus kaupan rajoittamista vastaan on armotonta.

Ympäristö- ja lobbausjärjestö Greenpeace on päättänyt kiinnittää niin päättäjien kuin äänestäjienkin huomion metsän kauniimpiin puoliin. Kampanja käynnistyi netissä julkaistulla videolla, jossa metsää ja puita kuvataan hyvinkin sensuellissa valossa.

Himokkailla metsäkuvilla kannustetaan yleisöä lähettämään järjestölle omia kuvia, joissa osoitetaan rakkautta kanssaihmisiä ja metsää kohtaan. Tuloksista on tarkoitus koota video, joka lähetetään komissiolle. Päättäjiä pyritään näin muistuttamaan, että joskus puiden halaaminen on antoisampaa kuin halkominen.

www.greenpeace.org.uk

Jari Tamminen

Kommentoi Facebookissa

Jari Tamminen

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.