parasta juuri nyt

parasta juuri nyt

Bitch Alertin laulajakitaristi Heinie, millaisia narttuja kannattaa varoa?

”Leikkaamattomia tyttökoirien kanssa kannattaa olla varovainen juoksuaikaan. Saattaa muuten tulla vahinkopentue tai kaksi.”

Edellinen levynne ..rriot ilmestyi alkukesästä Iso-Britanniassa ja keikkaa on sieläkin pukannut. Minkä puolesta olette valmiita mellakoimaan?

”Ehdottomasti sukupuolien välisen tasa-arvon ja kierrätyksen. Myöskään ei tule unohtaa jokaisen itsensätoteuttamisoikeutta. Kunhan ei muita vahingoita, pitää jokaisella olla vapaus tehdä mitä huvittaa. Kyllä sen puolesta voi mellakoida.”

Onko aina välttämätöntä tappaa omat kullat?

”Kyllä se aika usein välttämätöntä on luovassa työssä. Uutta levyä tehdessä täytyi heittää menemään aika monta lempilasta.”

Bitch Alertin pitkäsoitto Kill Your Darlings kaupoissa just nyt. Bitch Alert livenä 2.9. Helsingin Semifinaalissa, 8.9. Tampereen YO-talolla, 20.9. Manchesterin In the Cityssä & 29.9. Berliinin Popkommissa.

Jari Tamminen

Mainos (teksti jatkuu alla)

Kommentoi Facebookissa

Jari Tamminen

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.