MERENHEIMO talebaanit

Lukuaika: < 1 minuutti

MERENHEIMO talebaanit

…niit on jotain 500 miljoonaa ympäri planeettaa, ja baseball-lippalakkinen uuvatti Bush on niiden paavi, niiden mullahit on USA:n yhtiövallan lakeijoita.

…niit on jotain 500 miljoonaa ympäri planeettaa, ja baseball-lippalakkinen uuvatti Bush on niiden paavi, niiden mullahit on USA:n yhtiövallan lakeijoita siunaten New American Century Projectin: ensin valloitetaan Afganistan, sitten Irak, Iran, Sudan, Pohjois-Korea, hallelujaa! sitten hajotetaan EU ja hoidellaan Kiina ja Venäjä, hallelujaa! sillä onhan vain yksi jumala Dollari ja kaikki fullbisnesgospelmanit ovat sen karismaattisia profeettoja, hallelujaa!

…siks nää raamattutalebaanit on julistanu pyhimmän sodan islamia, sekulaarihumanismia, feminismiä, vihreää liikettä, new agea, taloudellista demokratiaa ja varsinkin katolisen kirkon vapautuksen teologiaa vastaan… niitä kaikkia odottaa iankaikkinen kaasukammio, hallelujaa! toki veikkohurstit saavat jakaa köyhille puolimätää leipää mutta CIA tapattaa oscar romerot jotka kertovat köyhille miksi heillä ei tuota leipää ole, hallelujaa!

…puoli miljardia psyykattua kristilliskilttiä pyhää yksinkertaisuutta narsistisesti nussimassa ainoastaan ja vain omaa pelastustaan, okkulttisessa rukoussodassa toisinajattelijoita vastaan, jopa mulla mustalla leskellä on jo vuosikaudet ollut niiden fatwa, tappotuomio päälläni, mutta onneksi Bush-Lipponen-rahanakselin agentit vielä suojelee mun himaa kuuntelulaitteineen… siksi on rukoiltava kuiskaten näinä viimeisinä päivinä, salaa tanssittava riemusta koska Roope-setä pian saa niittää sen mitä se kylvää: ei edes 500 miljoonaa militanttimormonia voi mitään Vanhurskauden Valtakunnan tulolle, hallelujaa!

…jo kytee Bush, iskut Amerikkaan tulevat maalta, mereltä ja ilmasta vaikka kuinka läähättäisin neurolepteissani ja huohottaisin sydämeni rydäreissä ja vaikka kuinka olisin itse valmis ensimmäisenä nauramaan itselleni mikäli olen väärässä…

S.D.G.

Arto Merenheimo

  • 9.9.2009