merenheimo | mestari rocco

Lukuaika: < 1 minuutti

merenheimo | mestari rocco

Otettuaan muutaman kuukauden ajan ottelun Zenin, uuden haastajansa, kanssa kendomestari Rocco teki siitä selvää molempien aivopuoliskojensa yhtaikaisella miekaniskulla.

Otettuaan muutaman kuukauden ajan ottelun Zenin, uuden haastajansa, kanssa kendomestari Rocco teki siitä selvää molempien aivopuoliskojensa yhtaikaisella miekaniskulla. Rocco sai satorinsa. Rocco valaistui. Hän tiesi heti lähtöön, mikä on todellinen reaaliaika. Siksi hän alkoi nettineroksi päättäen lypsää ylimääräiset irtomiljoonat pois Babylonian pahoilta bisnespojilta. Olihan Rocco buddhansydäminen mies. Maailman seksikkäimmän naisviulistin kotisivut nettitaiteeksi siihen sivuun. Olihan Rocco buddhansydäminen mies. Kuultuaan Roccon suuresta satorista kylähullu douppari ja maratoonarimunkki Iiva, Roccon uskollisin oppilas ja suurin ihailija jo 29 vuoden ajalta, onnitteli mestariaan tämän suuresta oivalluksesta. Rocco meilasi omasta toimistostaan vilpittömästi takaisin: ”Iiva hei, älä nyt taas ala sääliä itseäsi, äijä on pykiny tällä planeetalla jo puoli vuosisataa jack kerouac -fiiliksissä, lopeta jo toi tähtiennussiminen senkin doloristi, sähän palvot köyhyyttä ja kärsimystä, vaikka just ne pitää kaikilta poistaa! Olet edelleen huonoin oppilaani vaikka noh… onhan sekin zenin alkeita, että teitä paskojakin tarvitaan, kruuna ja klaava, ruusu ja rikkaruoho, sähän se just osaat zenistä länkyttää, sä oot pelkkä puheukko. Minä en runoile. Minä teen. Minä toimin. Minä teen rakkautta. Minä teen rahaa. Kaikki muu on pappispimitystä, bushien puppua. Zenbuddhismilla ei ole mitään tekemistä itämaisen asketismin kanssa! Mut, mut… noh, olkoon menneeksi, tehään sittenki diili… mä lupaan, että ekan miljoonani jälkeen me voidaan Caron kanssa tiputtaa sut jollekin Goan vikalle hippisaarelle vaikka kuukaudeksi… sit me jatketaan suihkuhelikopterilla Caron kanssa Sumatran saaristoon, Caro keräilee koralleja kokoelmiinsa ja minä testailen uusia miekkakalaperhojani, sopiiko?”

Näin meilasi Reaaliaika-Rocco, joka heti valaistumisensa jälkeen päätti nykäistä Zydeemiltä irtolouvvot vekka, buddhansydäminen mies.

Arto Merenheimo

  • 9.9.2009