Ekstaasiterapian koekaniinit

Washington Post Magazinen artikkelissa The Peace Drug MDMA-terapiaa kokeilleet kertoivat kokemuksistaan.

Donna, raiskauksen uhri:

”Tunsin oloni rauhallisemmaksi. Tuntui, että yhdistin kokemuksia toisiinsa sen sijaan, että olisin heittänyt ne kaikki vain laatikkoon.”

”Tärkeintä oli, että saatoin katsoa pelkoani ja häpeääni. En ollut tiennyt, että häpesin.”

”Aikaisemmin tiesin, että minun täytyi kulkea taistelukentän läpi, mutta en pystynyt siihen. Terapian aikana tiesin, että pystyin, enkä pelännyt. Lääke antoi minulle voimat olla pelkäämättä pelkoa.”

Amy, hyväksikäytön uhri:

”Tuntui kuin oksentaisin. Kyselin, että milloin se ihana tunne alkaa. Odotin, että nousisin korkeammalle, mutta huume kiskoikin minua alaspäin.”

”Näin itseni valkoiseen peittoon käärittynä vauvana, ja perheeni, ja tajusin, että se ei ollut minun vikani. Minut täytti rauhan ja turvallisuuden tunne.”

”Ei ollut mukavaa palata sinne kellariin, hyväksikäyttöön, hakkaamiseen. Olin toiminut autopilotilla niin pitkään, että tunteminen oli vaikeaa.”

Voima

Mainos (teksti jatkuu alla)

Kommentoi Facebookissa

Avatar
  • 9.9.2009

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.