Chorus herättelee zinehenkeä

Muistatko vielä kun Sue-lehti oli fanzine?

Muistatko vielä kun Sue-lehti oli fanzine – fanilehden ja aikakauslehden sekoitus – eikä magazine , siis aikakauslehti? Tuhruiset kopiokoneella tehdyt lehdykät, joiden teksti on intohimoista hehkutusta milloin mistäkin artistista, ovat populaarikulttuuria edistävän yhdistyksen Choruksen ykköskohteena tänä vuonna. Järjestö julkisti vuodenvaihteessa kilpailun, jonka on tarkoitus herättää paperiset zinet henkiin.

”Kyllä internetin e-zineilläkin on tarkoituksensa, mutta ei niitä voi hypistellä. Minulla on niihin hyvin ylimalkainen suhde”, Choruksen puheenjohtaja Jan Liesaho kuvaa. Internet-fanzinet ja kaupalliset yhteisöt on rajattu ulos kisasta.

”Kilpailun idea on hyvin ei-kaupallinen, pääpalkinto on 50 euroa”, Liesaho huomauttaa. Kilpailuun voi osallistua toukokuun loppuun.

www.riipumaton.com/chorus

Hannele Huhtala

Kommentoi Facebookissa

Hannele Huhtala

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.