Miten ruokamieltymyksemme muodostuvat ja miten aistimme ohjaavat meitä? Tunteeko tiede menestyvän reseptin salaisuuden? Entä miten ympäröivät olosuhteet muokkaavat mieltymyksiämme ja valintojamme ja miten ne vaikuttavat yksilön päätöksentekokykyyn? Puhujina ovat ruoan aistittavan laatututkimuksen professori Mari Sandell ja käytännöllisen filosofian apulaisprofessori Polaris Koi.
Vapaa pääsy! Huomioithan, että salistamme löytyy istumapaikat 40 hengelle. Valitettavasti tiloihin ei ole esteetöntä kulkua.
Järjestäjät: Suomalainen Tiedeakatemia ja Nuorten Tiedeakatemia. Tapahtuma on osa Tieteiden yön ohjelmaa.
Lisätietoa: https://acadsci.fi/ajankohtaista/tapahtumat/paatammeko-itse-mista-pidamme-tieteiden-yo-9-1-2025/