”Nyt se on tutkittu: journalismiyliopistot läpikotaisin punavihreitä”

Toimittaja kertoo toimittajien olevan puolueellisia ja on tietenkin itsekin puolueellinen.

Marko Hamilo jatkaa raportointiaan ekomarxilaisen helvetin rajalta. Aikanaan tiedetoimittajana tunnetuksi tullut, sittemmin perussuomalaisten leiriin siirtynyt Hamilo on kuulunut myös muun muassa ylioppilaskunnassa sitoutumattomaan vasemmistoon ja myöhemmin vaikuttanut Nuorsuomalaiset-puolueessa.

Tällä kertaa punavihreän vorteksin silmä on paikallistunut Tampereen Karl Marx -punayliopistoon, jossa professori Nordenstreng on mädättänyt sukupolvittain viattomia ihmisen alkuja.

”Westisen mukaan taistolaisuudella ja vasemmistolaisella ajatusmaailmalla ylipäätään oli vahva sija Tampereen yliopiston yhteiskuntatieteissä 1960- ja 1970-luvuilla. Erityisesti journalistiikan ja politiikan tutkimuksen opiskelijat olivat erittäin vasemmistolaisia. Nykyiset politiikan tutkimuksen ja journalistiikan opiskelijat ovat taas Westisen mukaan omaksuneet hyvin liberaalin ja kansainvälistä solidaarisuutta korostavan arvomaailman.”

Edellisellä kerralla Hamilo paljasti punavihreän kuplan sijaitsevan Helsingin Kalliossa. Mikäli oikein muistan, pääsi (huom! Kalliossa fyysisesti sijaitseva) Häiriköt-päämajakin malliesimerkiksi median mädäntyneisyydestä Hamilon kirjoittamassa pamfletissa. Tästä huomiosta olemme luonnollisestikin kiitollisia.

Tälle Hamilon havaitsemalle maxilais-ekofasistiselle salaliitolle löytyy hyvin evidenssiä myös todellisuudesta. Oheinen kuva sisältää otoksen Helsingin Sanomien viime aikoina julkaisemista, Vasemmistoliittoa koskevista kirjoituksista. Vasemmistolainen bias on käsinkosketeltavaa. Huh-huh, siis, Neuvostoliiton haamu on todistettavasti parkkeerannut Sanomataloon.

”Nuke the entire site from orbit. It’s the only way to be sure.”

Kiitos tästä bongauksesta Tatu Ahposelle.
Kiitos tästä bongauksesta Tatu Ahposelle.

Olen vahvasti sitä mieltä, että objektiivinen journalismi on mahdoton – jos toki ihailtava – tavoite. Itse olisin kuitenkin arvioinut toimittajien painotuksia ja arvovalintoja mahdollisesti hieman eri tavoin kuin Hamilo.

”Toimittaja, joka esimerkiksi yrittää pimittää seksirikollisten maahanmuuttotaustaa, ei välttämättä edes itse koe valehtelevansa tai ajavansa mitään agendaa”, Hamilo kirjoittaa ja epäilemättä ei välttämättä edes koe valehtelevansa tai ajavansa mitään agendaa.

Kommunismin ja suvaitsevaisuuden lisäksi Hamilo havaitsi että toimittajia vaivaa suvaitsemattomuus. Tämä näyttäytyy esimerkiksi pakonomaisena tarpeena esittää perussuomalaiset rasisteina silloin, kun perussuomalaiset touhuavat rasistisia hommeleita ja bondaavat rasistien kanssa.

”Ja vaikka toimittajien pyrkimys leimata perussuomalaisia ja maahanmuuttokriittisiä rasisteiksi tai äärioikeistoksi näyttää ulkopuolisen silmissä aivan tahalliselta panettelulta, monelle toimittajalle nämä harhaiset uskomukset ovat täysin vilpittömiä”, Hamilo kirjoittaa päivää ennen kuin Jyväskylässä järjestetään Suomi – yhteinen asiamme -tilaisuus, jonka järjestävinä tahoina ovat Suomen Sisun Keski-Suomen piiri, Suomen Sisun Varsinais-Suomen piiri, Itsenäinen Suomi ry, Homma, Keski-Suomen PS-nuoret, Rajat Kiinni, FDL, SoO Jyväskylä sekä Pelasta Suomi.

Tämä törkeä vääristely näkyi selvänä myös vuoden takaisessa uutisoinnissa. Silloinhan media reagoi siihen, että kansanedustaja Olli Immonen (PS/SS) fiilisteli poliittisella murhalla tunnetuksi tulleen Eugen Schaumanin muistomerkillä ihan helvetillisen rasistilauman kanssa. Olihan se törkeää – se uutisointi, siis.

Hei, ota lapset mukaan ja lähde piknikille koko perheen voimin. Paikalla on arjalaisen yhteiskunnan toivot, rasistit ja persunuoret, joita ei tietenkään tulisi yhdistää mitenkään muihin järjestäviin tahoihin.
Hei, ota lapset mukaan ja lähde piknikille koko perheen voimin. Paikalla on arjalaisen yhteiskunnan toivot, rasistit ja persunuoret, joita ei tietenkään tulisi yhdistää mitenkään muihin järjestäviin tahoihin.