Lukuaika: < 1 minuutti

Metro


Tapahtuman tiedot


METRO – Sokkokauhuesitys, jossa pimeys nielee sinut

Luulitko, että metrotunnelin kauhut ovat takanapäin, kun Viimeinen vuoro sai päätöksensä? Luulit väärin. Synkkien käytävien varjot liikkuvat yhä, ja nyt ne ovat lähempänä kuin koskaan. Metron kauhut ovat vasta alkamassa. Et voi paeta, et voi piiloutua – pimeys nielee sinut, kun astut kyytiin. Metro on suositun Viimeisen vuoron itsenäinen jatko-osa.

Älä vedä hätäjarrusta. Se ei pelasta sinua. Ahdistavat äänet, jotka kaikuvat metrotunnelissa, ovat merkki siitä, että jotain odottaa. Uskallatko kohdata sen?

Tämä ei ole vain esitys. Tämä on kutsu astua pimeyteen, jossa kukaan ei kuule huutoasi. Metro vie sinut syvälle tuntemattomaan, eikä paluuta ole. Aistisi hämärtyvät, mielesi alkaa horjua – ja silloin se iskee.

Pimeys tulee. Oletko valmis kohtaamaan sen?

Metro on suositun Viimeisen vuoron itsenäinen jatko-osa.
Suositusikäraja 16-v

Istumapaikkaopas:

HC: Hard Core -paikat ovat niille, jotka eivät pelkää mitään. Tai jotka uskaltavat sittenkin ottaa riskin, että heihin saatetaan koskea…

Pelkääjän paikka: niille, jotka haluavat pelätä ilman vaaraa, että heitä kosketaan. Kaikki alennusliput ovat automaattisesti pelkääjän paikalle. Alennusryhmiä ovat eläkeläiset, opiskelijat, varushenkilöt, työttömät ja teatterialan ammattilaiset.

Paikka valitaan lipun oston yhteydessä. Kaikki alennusryhmät ovat pelkääjäpaikkoja. Katsojia ei esityksen aikana satuteta, eikä heidän omaisuuttaan vahingoiteta. Aistiesitystä ei suositella yliherkille eikä alle 16-vuotiaille katsojille.
Esitys ei sovellu hajusteyliherkille.

Lipun hinnat:

HC 33€
Pelkääjän paikka 27€
Pelkääjän paikka, alennusryhmät 25€
Pelkääjän paikka, teatteriala 20€

www.teatterituike.fi