Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat


Tapahtuman tiedot

  • Date:
  • Tapahtumapaikka: Turku
  • Kategoriat:

Turun Vanhalla Suurtorilla on ilmassa henkäys vanhaa aikaa ja ripaus joulun taikaa, kun perinteiset Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat järjestetään  23.–24.11., 30.11.–1.12., 7.–8.12. ja 14.–15.12.2019 klo 11–17.

Koko perheen joulutapahtumassa Vanha Suurtori täyttyy käsityöläisten upeista myyntituotteista sekä sydäntä ja mieltä lämmittävistä joululauluista, näytelmäkatkelmista ja tanssi- ja sirkusesityksistä. Joulupukin pajalla joulupukki, joulumuori sekä veikeät tontut ilahduttavat markkinakävijöitä tapahtuman jokaisena päivänä!

Jouluun valmistautuessa ympäristöystävällisiä löytöjä tehdään Joulukoristeiden vaihtopisteessä, jonne myös itselle tarpeettomiksi jääneet koristeet saa tuoda vaihtoon. Jännitystä puolestaan tarjoaa Infopisteen Jouluinen Onnenpyörä, jonka parissa arpaonnettaren suosiota testataan vaikkapa koko ystäväporukan voimin.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat järjestää yleishyödyllinen ja voittoa tavoittelematon yhdistys Turun Suurtorin keskiaika ry.

Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat verkossa:
www.suurtorinjoulumarkkinat.fi
www.instagram.com/joulumarkkinat
www.twitter.com/joulumarkkinat

#joulumarkkinat
#vanhansuurtorinjoulumarkkinat

Kommentoi Facebookissa
Avatar

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.