Lukuaika: < 1 minuutti

Turku International Puppetry Festival


Tapahtuman tiedot


TIP-Fest 2.-6.11.2022 – New Beginnings

Marraskuussa 2022 TIP-Fest juhlii 10-vuotiasta nukketeatteriverkosto Aura of Puppetsia ja verkoston siirtymistä uudelle vuosikymmenelle. Festivaali tuo Turun näyttämöille Aura of Puppetsin taiteilijoiden tuoreimpia esityksiä, joista useat kohtaavat yleisönsä ensimmäistä kertaa. Kantaesitykset, ensi-illat ja karanteenissa yleisöään odottaneet esitykset pääsevät valloilleen festivaalin aikana: yleisö antaa esitykselle elämän. TIP-Fest 2022 on myös suomalaisten esitysten portti maailmalle! Festivaalin ohjelmisto koostuu kansainvälisyyteen tähtäävistä esityksistä. Tämän myötä esitykset ovat enimmäkseen sanattomia tai vähäsanaisia visuaalisia taidonnäytteitä.

TIP-Fest – New Beginnings on nimensä mukaisesti täynnä ensi-iltoja sekä uunituoreita teoksia suomalaisen nykynukketeatterin huipuilta. Festivaaleilla ensiesityksensä saa jopa kuusi nykynukketeatteriteosta! Myös muutama aikaisempi yleisön rakastama esitys palaa Turun estradeille osana festivaalin runsasta ohjelmistoa. Luvassa on esineteatteria, käsi- ja pöytänukkeja, fyysisyyttä, tanssia, karavaaniteatteria, esitystaidetta, rytmisyyttä, valloittavaa visuaalisuutta, mielenkiintoisia keskusteluja ja unohtumattomia tapaamisia.

Esityksiä nähdään Manillan kulttuuritehtaalla, Turun kaupunginteatterissa, Åbo Svenska Teaterissa, Seikkailupuistossa sekä Barker-teatterissa

Liput ovat myynnissä Aura of Puppetsin verkkokaupassa sekä teattereiden lipunmyynnissä
Lisätiedot: https://auraofpuppets.com/tip-fest-2022/