Kirjoittanut lehdenpaivittaja

Tanssiteatteri Tsuumi: Gritty B & Improvisoidut iltamat

Lukuaika: < 1 minuutti

Tanssiteatteri Tsuumi: Gritty B & Improvisoidut iltamat


Tapahtuman tiedot


Voiko keski-ikäinen nainen vielä päivittää kehoidentiteettinsä 2020-luvulle?

Gritty B sukeltaa kriittisesti mutta riemulla disconostalgiaan, aikaan jolloin sosiaalisen median tilalla oli vielä päiväkirja ja vessan seinä. Rauhalan säveltämän ja sanoittaman 1980-90 -lukujen suuntaan nojailevan indie-electronican siivillä tanssitaan tyttöyteen ja takaisin. Gritty B elää ja hengittää vimmaisen 2020-luvun tahtiin, kuin todisteena siitä että nuori ja vanha, mennyt ja tämä hetki, ovatkin ehkä saman asian eri puolia, lopulta vain perspektiivikysymys?

Tanssintäyteinen ilta jatkuu Improvisoitujen iltamien merkeissä Gritty B -esityksen jälkeen. Improvisoidut iltamat on tanssitaidetta, iltamaperinnettä & elävää musiikkia yhdistävä kokonaisuus, jossa tanssijat & muusikot heittäytyvät hetken vietäviksi kokonaisvaltaisesti ja sydämellä.

Improvisoidut iltamat -esityskokonaisuus yhdistää improvisoidun tanssin ja musiikin suomalaiseen iltamaperinteeseen. Esityksen aikana luodaan useista kohtauksista muodostuva koko illan esitys. Esityksen yhteydessä myös katsojat voivat halutessaan osallistua mukaan tanssiin.

Ensi-ilta KokoTeatterissa – lue lisää Tanssiteatteri Tsuumin sivuilta!