Kirjoittanut lehdenpaivittaja

Taiteen Sulattamon 10-vuotisjuhlaviikko Teatterimuseolla

Lukuaika: < 1 minuutti

Taiteen Sulattamon 10-vuotisjuhlaviikko Teatterimuseolla


Tapahtuman tiedot


Taiteen Sulattamo toteuttaa juhlavuotensa kunniaksi Teatterimuseolla lähes viikon mittaisen taidetapahtuman kohderyhmän edustajille. Juhlaviikon päätavoitteena on juhlia Sulattamon 10-vuotista toimintaa sekä tuoda erilaiset ihmiset kohtaamaan toisensa kulttuurin ja taiteen parissa. Viikon ohjelmatarjonta on laaja – teatterista ammattilaisten seminaareihin, työpajoihin, näyttelyihin ja tietysti juhlahumuun! Taiteen Sulattamon tarkoitus on kaikessa toiminnassaan tavoittaa ihmisiä, joiden on vaikea päästä taiteen luokse, näin ollen myös juhlavuoden ohjelmalla pyritään edistämään taiteen moniäänisyyttä. 

Juhlistamme jokaisen yhtäläistä oikeutta osallistua taiteen tekemiseen ja siitä nauttimiseen avoimien taidepajojen, paneelikeskusteluiden, monipuolisten esitysten sekä Sulattamon historiasta kertovan valokuvanäyttelyn avajaisissa. Sulattamon toimintaan osallistumalla ja taiteellisen ilmaisun avulla osallistujat eivät ainoastaan kehitä päivittäisiä arjen taitojaan, vaan parantavat myös yleistä elämänlaatuaan.

Taiteen Sulattamon juhlaviikko mahdollistaa tilan juhlia, verkostoitua ja nauttia taiteesta Teatterimuseon inspiroivassa ympäristössä. Olitpa taiteilija, taiteen harrastaja tai muuten vain utelias tutkimaan taiteen voimaa hyvinvoinnin edistämisessä; tämä tapahtuma on juuri sinulle! Taiteen Sulattamo uskoo vakaasti, että taiteen tulee olla kaikkien ulottuvilla taidoista, iästä, sukupuolesta tai diagnoosista riippumatta. 

Lue lisää tapahtumasta nettisivuiltamme: https://taiteensulattamo.fi/taiteen-sulattamon-10-v-juhlaviikko-teatterimuseolla/