Kirjoittanut lehdenpaivittaja

Sydenkoulun Kesäkoulu / Summer School 2023

Lukuaika: 2 minuuttia

Sydenkoulun Kesäkoulu / Summer School 2023


Tapahtuman tiedot


Tervetuloa Kesäkouluun!
Welcome to Summer School! (English below)

Haluatko löytää juurevia tapoja vaikuttaa maailmaan lempeydestä käsin?

Oletko valmis astumaan omaan uniikkiin ja luontaiseen potentiaaliisi yhteisön tukemana?

Kesäkoulu kutsuu sinut osaksi alati kasvavaa muutoksen rihmastoa, missä sinulla on tärkeä rooli juuri sellaisena kuin olet. Lähdemme yhteiselle oppimisen matkalle, jonka aikana saadut oivallukset kietoutuvat elämään myös pitkälle leirin ulkopuolella.

>>> Ohjelman teemoina kokonaisvaltainen ihmisyys ja eheä yhteisöllisyys osana luontoa >>>

Luomme kokeellisen ja monimuotoisen yhteisönä koettavan tapahtuman, jossa oppiminen nähdään joka hetkessä elävänä mahdollisuutena. Kesäkoulu on kokonaisuus, jonka harkittu ja joustava rakenne luo turvaa yhteiselle tutkimukselle. Se on leiri, jossa jokaisen tarpeet otetaan huomioon yhteisön tarpeiden rinnalla.
Kesäkoulun aikana ohjattu ohjelma vie meidät tarkastelemaan yhteyksiämme itseemme, toisiin, luontoon ja mahdollisesti sitäkin laajempaan kokonaisuuteen. Yhteisöelämä, sosiaaliset rakenteet, keholliset ja somaattiset harjoitukset, luontoyhteyden vahvistaminen ja rituaaliset prosessit kuljettavat osallistujaa kohti selkeämpää ymmärrystä itsestä, omasta toimijuudesta ja seuraavista askelista kohti ravitsevampaa tulevaisuutta.

>>> Ohjelmaan sisältyy >>>
– dialogeja ja piirityöskentelyä
– yhteisötaitoja mm. kommunikaatio & päätöksenteko
– luovaa työskentelyä
– mietiskelyä ja meditaatiota
– työskentelyä luonnon kanssa
– somaattisia harjoitteita ja tanssia
– yhteisöllisiä rituaaleja ja henkistä työtä
– yksilöllistä tukea
– musiikkia ja juhlaa
– pelejä ja leikkejä

>>> Osana väliaikaista yhteisöä >>>
Tapahtuman aikana järjestäjät, kokit, asukkaat, ohjaajat, osallistujat ja muu paikallinen ekosysteemi muodostavat väliaikaisen yhteisön, jossa jokainen kantaa vastuun omasta ja yhteisestä turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Yhteisön jäsenet jakavat vastuuta yhteisön päivittäisten toimien ylläpitämisestä muun muassa osallistumalla talkootöihin jokainen vuorollaan. Lisäksi ohjatun ohjelman aikataulussa on tilaa, jossa kuka tahansa tämän väliaikaisen yhteisön jäsenistä voi jakaa osaamistaan. Vapaa-aikaa voi viettää myös ympäröivistä metsistä ja pelloista nauttien kuin myös saunoen ja uiden. Herkullista ruokaa tarjoillaan neljä kertaa päivässä ja majoittuminen tapahtuu omissa teltoissa tai lisämaksusta jaetuissa huoneissa.

>>> Tiedot >>>
Aika:
16.-23.7.2023 (su-su, 8 vrk)
Paikka:
Taideresidenssi SäVäri,
Hako-Ojantie 25, Sastamala 38200
https://www.korentoart.fi/savari/

Hakemus:
https://forms.gle/B28g1JR2JpnEtWrUA
Kesäkouluun on rajallinen määrä paikkoja, jotka täytetään 21.5.2023 mennessä jätettyjen hakemusten perusteella. Tämän jälkeen mahdollisesti jäljellä olevat paikat täytetään hakujärjestyksessä.

Liput:
Normaali lippu – 430e
Alennushintainen lippu – 330e
Sydenkoulu ry:n jäsenet -15% alennus kaikista lipuista

Sisältää:
ohjattu ohjelma (noin 40 tuntia), materiaalit, majoitus omassa majoitteessa, perustarvikkeet, neljä ateriaa päivässä (aamianen, lounas, päivällinen, iltapala), osallistumistodistus.

Majoitus:
Majoittuminen omassa teltassa, riippumatossa, tms tapahtumapaikalla sisältyy hintaan.
Lisäksi tarjolla on rajallinen määrä paikkoja sisämajoitukseen jaetuissa 2-4 hlön huoneissa hintaan 70 e (10e / yö).

Lisätiedot:
sydenkoulu.com/summer-school-2023
&
info@sydenkoulu.com

>>> Kokemuksia Kesäkoulusta >>>
“Sydenkoulu on upea, luova mahdollisuus yksilölliselle ja yhteisölliselle kasvulle. Inklusiivinen ja salliva turvallinen tila. Kommunikaatiokulttuuri, tuki ja jakaminen ovat jotain hyvin ainutlaatuista.”

“Kaverini suositteli minulle Kesäkoulua, minkä vuoksi tiesin, että se olisi mahtava, mutta en todellakaan osannut kuvitella, että se olisi näin upea! Kesäkoulun muutosvoima on uskomaton.”

“Kesäkoulu antoi toivoa siitä, että voimme selvitä. Emme yksin, vaan yhdessä. Vain yhdessä. Kaikki se kauneus ja viisaus, jota kesäkoulu piti sisällään kumuloituu maailmaan ja tekee siitä pala kerrallaan maailman, jossa voimme elää turvallisesti, kestävästi, aidosti ja eheästi.”

“Kesäkoulu, vuoden kohokohta.”